1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO I TÄNA SÄNGITATI MULDA ARMASTATUD MUUSIK LEA DALI LION I Head lendu sulle, armas Lea!
VIDEO I TÄNA SÄNGITATI MULDA ARMASTATUD MUUSIK LEA DALI LION I Head lendu sulle, armas Lea!

VIDEO I TÄNA SÄNGITATI MULDA ARMASTATUD MUUSIK LEA DALI LION I Head lendu sulle, armas Lea!

Lähedased ja parimad sõbrad jätsid täna hüvasti armastatud muusiku Lea Dali Lioniga, kelle urn sängitati mulda Haljala kalmistule. Täna tuldi viimast korda kokku, et soovida Lea hingele head. Kui meie seast lahkub inimene, kes on puudutanud nii paljude teiste inimeste hingesid, jääb kahtlemata hinge esialgu tühjus, kuid lohutust pakub lähedastele ehk inglite sekka lahkunu looming.

Lea Dali Lion. Foto: Külli Rummel

Häid inimesi ei unustata eal ja tõelised loojad elavad igavest edasi – nende looming jääb alatiseks meiega. Hoidkem üksteist, toetagem üksteise eluteed, aidakem täita lähedastel nende unistusi ja soovigem üksteisele head. Tehkem seda iga päev. Nii elame kaua ja ehk igavestigi.

‘”Mina jään Lead mäletama alati heatujulisena, naeratavana. Tal oli selline erakordne Lealik naeratus, mis suutis kõik kurja heaks teha. Ma arvan, et väga paljud inimesed elus, eriti tema lähedased, sellega ka kokku puutusid. Lea oli ja on minu jaoks üks suur helgus. Iga kohtumise hetk oli nii eriline, et ma mäletan kõiki temaga kohtumisi,’” meenutas matustel muusik Marek Sadam.

ELAGU LEA LOOMING IGAVESTI!

Monika Kuzmina Hea sõna saadik, GoodNews looja ja meediapartner