1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Tallinnas toimub Siberi šamaanitari Zhannabelli kursus “Naise maailm”
Tallinnas toimub Siberi šamaanitari Zhannabelli kursus “Naise maailm”

Tallinnas toimub Siberi šamaanitari Zhannabelli kursus “Naise maailm”

Siberi šamaanitari Zhannabelli kursus “Naise maailm” toimub 31. jaanuar – 2. veebruaril Urban Yogini õnnelaboratooriumis Tallinnas aadressil Telliskivi tänav 60.

Üritust tutvustavas infos räägitakse, et juba iidsetest aegadest alates on naised kogunenud ühendamaks oma jõud ja toetada üksteist. Naise energia – see on Universumi tervendav energia.

„Meie – naised – oleme nii loodud, et olenemata vanusest, soost ja rahvusest räägime me kõik ühte keelt – armastuse keelt. Isegi kui naise elus on raskusi suhete, tervise või materiaalse maailmaga, siis miski ei muuda fakti, et naine on loodud olema armastuse jumalik kanal,“ kirjutati tutvustuses.

„Iga naise elus tuleb ette hetk, mil ta küsib endalt “Kes ma olen? Mis on minu missioon?“. Mida rohkem naisi nende samade küsimustega Siberi šamaanitari Zhannabelli poole pöördus, seda selgemaks sai teadmine, et iidsete tarkuste jagamine kaasaja eneseotsingutes naistele on hädavajalik,“ lisati teadaandes.

Zhannabelle on korraldajate andmetel õppinud naise olemust ja maailma tundma juba varajasest lapsepõlvest peale läbi selle, kuidas teda on vorminud templipreestrite ja iidsete suguvõsade esiemade tarkused Siberist, Baikali kallastelt ja imelistest Taiga metsadest.

Zhannabelli vanatädi oli kuulus Vene selgeltnägija Vanga. Oma teadmised on Zhannabelle ammutanud kõige puhtamast allikast: siberi naisšamanismist, muistsete tolteekide teadmistest, veedade tekstidest ja slaavi esivanemate traditsioonidest.

„Kui koolis õpetataks seda, mida Zhannabelle on õpetanud juba 25 aastat, võiks selle õppeaine nimi olla „Kuidas olla Naine“. Oled armastusega oodatud üheskoos kogema maagilist teekonda naiseliku väe ärkamise ja soovide täitumise maailma koos Siberi šamaanitaride naiselike tarkuste otseste valdajatega!“ kirjutati ürituse tutvustuses.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews