1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TAGASI LOODUSSE! Joonas Saks kutsub koos Dorothe Trassliga nädalaks Viirelaiule mediteerima
TAGASI LOODUSSE! Joonas Saks kutsub koos Dorothe Trassliga nädalaks Viirelaiule mediteerima

TAGASI LOODUSSE! Joonas Saks kutsub koos Dorothe Trassliga nädalaks Viirelaiule mediteerima

Dorothe Trassl

22.-27. juulini leiab aset „Metsalise retriit Viirelaiul“.

„Nimi „metsaline“ sündis meie eelmisel retriidil, kus osalenud leidsid, et selleks, et jõuda sügavasse rahusse, on parim, kui saab korralikult möllata. Selleks, et möllata, tuleb endas peituv metsaline välja lasta,“ räägib korraldaja Joonas Saks.

Seekord lastakse metsaline välja üksikul saarel, keset lambaid, kadakaid ja ümberringi laiuvat merd. Joonas valis selle koha, kuna see lihtsalt on niivõrd äge ja eriline koht – „metsaliste“ käsutuses on 80 hektarit saart, erakordselt romantiline renoveeritud majakakompleks, tünnisaun, SUP-lauad, soe meri, vaikus ja sügav rahu.

Ürituse dirigendiks on imeline sakslanna Dorothe Trassl. Dorothe kutsub oma pala, mille järgi viis päeva liigutakse, e-motsiooniks.

„See pala koosneb erinevatest liikumisest, mis aitavad vabastada sügaval rakumälus peituvaid emotsioone: me raputame, tantsime, teeme traumavabastusharjutusi, möllame ja teeme vahele mõnusat pehmet joogat, hõljume vees, käime saunas ja vaatame tähti,“ ütleb Joonas.

Ehk siis möll vaheldub sügava lõõgastusega.

„Ja kui me parasjagu ei tee kumbagi, kosutame oma keha maitsva mahetoidu ja toormahladega. Laseme ka toidul tervendada, puhastada ja väestada oma keha ja vaimu,“ sõnab Joonas.

Õhtuti viib Joonas rändama oma sisemaailmadesse, läbi sügavate meditatsioonide ja tervendusrituaalide.

Mis sellest kõigest kasu peaks olema? 

  • Leiad üles ja vabastad sügaval peidus olnud emotsionaalsed blokid.
  • Puhastad oma rakkude teadvuse emotsionaalsetest, füüsilistest ja mentaalsetest traumadest ja valudest.
  • Hellitad ja toidad oma keha seest ja väljast.
  • Tuled oma igapäeva toimetuste juurde tagasi terve, rõõmsa ja täitununa.

Mida retriidilt saad?

  • Koged hästi pehmet kehatööd, joogat, raputamist, traumavabastust, väristamist, hõljumist ja iidseid tervendustehnikaid, mida on kasutatud paljudes kultuurides sadu aastaid.
  • Õpid fenomenaalset kombinatsiooni emotsionaalsest protessitööst läbi puudutuse ja liikumise.
  • Saad teada, kuidas toetada oma keha tervenemist ja liikumist loomupärasesse kergusse.
  • Naudid vaikust keset loodust, 80 hektari suurusel privaatsel saarel.
  • Taastad oma tervist ja heaolu iga tasandil.

Retriit kestab viis päeva. Kokku saab olema 30 osalejat, kes elavad kahestes tubades. Seminar on inglise keeles, eestikeelse tõlkega. Grupi ainukasutuses on kogu saar, hooned, saun, tünnisaun, SUP-lauad, meri jm.

Dorothe Trassl retriidist 

On sinuga kunagi juhtunud nii, et oled täielikult teadlik mingist probleemist, oled teinud oma protsesse, oled andestanud ja lahti lasknud, kuid siiski miskipärast tundub midagi olevat nagu kinni? Justkui mingi osa sinust tuleb ikka ja jälle tagasi sama mälestuse või samade emotsioonide juurde?

On teatud mälestused ja emotsioonid, eriti need mis on seotud šoki või traumaga, mis võivad olla sügaval peidus meie kehas, kudedes ja organites ja neile võib olla keeruline ligi pääseda.

Sellel retriidil me avastame võimalusi kuidas ligi pääseda talletunud rakumälestustele, šokile ja traumale, kombinatsioonis protsessitöö ja füüsilise vabastamisega. Eriti õrn traumajooga, raputamine, väristamine ja trauma kehatöö aitab meil kaasata füüsilist keha intensiivsemalt ja vabastada veelgi sügavamalt.

Lihtsalt tule valmisolekuga sukelduda ja avastada endas!

 

Praktilise info leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews