1. Avaleht
  2. Hingele
  3. KUULA STAR FM HOMMIKUPROGRAMMI I Taas toimub kontsertrännak Kadri Voorandi ja Ingrid Joya Tsireliga
KUULA STAR FM HOMMIKUPROGRAMMI I Taas toimub kontsertrännak Kadri Voorandi ja Ingrid Joya Tsireliga

KUULA STAR FM HOMMIKUPROGRAMMI I Taas toimub kontsertrännak Kadri Voorandi ja Ingrid Joya Tsireliga

Star FM hommikuprogrammis käisid külas vokalist Kadri Voorand ning enesearenguterapeut ja inspiratsioonikoolitaja Ingrid Joya Tsirel. Kadri käis just Dubais Expol. Ta selgitas, et neil oli väga tore reis terve delegatsiooniga – lennukitäis Eesti patrioote lendas Dubaisse ja tagasi. Esineda sai kohalikele ja Expo külalistele üle maailma. Kuid Dubaiski olla oli tajuda seda, et mõtetes ollakse Ukrainaga.

Kadri Voorand

Väike ja hubane kontsertrännak

Kadri ja Joya rääkisid saates kontsertrännakust. Nad kirjeldasid, et kontsertrännak laseb kogeda muusikat ja sõna üheskoos.

Joya räägib kontsertrännakul lugusid, jagab mõtteid ning Kadri loob neist inspireerituna kohapeal muusikat. Selle teeb eriliseks see, et kõik antakse vabaks – ei pea istuma, vaid võib lösutada, pikutada ja tunda ennast hästi.

Kõik antakse vabaks – ei pea istuma, vaid võib lösutada, pikutada ja tunda ennast hästi.

Kontsertrännak toimub 26. märtsil Keila-Joal püramiidmajas, mis on Joya ja tema mehe kodu. Seal saavad inimesed kogeda kontserti eksklusiivses, pisikeses ja koduses keskkonnas kõige paremas mõttes.

Joya selgitas, et räägib lugusid endast, mis temaga on juhtunud, jagab inspireerivaid ja lennutavaid mõtteid. „Kui inimene soovib, siis ta võib sõna otseses mõttes sõna sabast kinni hakata ja koos selle mõttega lendu minna või ka mitte seda teha,“ rääkis ta.

Kui inimene soovib, siis ta võib sõna otseses mõttes sõna sabast kinni hakata ja koos selle mõttega lendu minna või ka mitte seda teha.

Ingrid Joya Tsirel

Lase mõtetel vabalt lennata

Kadri aga improviseerib vastavalt sellele, mida Joya kõneleb. Küll aga on tal ka mõtteline list oma südamelauludest, mis sinna sobivad. „Enda jaoks kõige sügavamad, puudutavamad, helged või mittehelged, aga ilusad südamelaulud olen ma selle rännaku jaoks välja valinud, sest see on minu jaoks oluline,“ ütleb ta.

Enda jaoks kõige sügavamad, puudutavamad, helged või mittehelged, aga ilusad südamelaulud olen ma selle rännaku jaoks välja valinud, sest see on minu jaoks oluline.

Kadri usub, et iga kontsert saab olla rännak, kui sa seda endale lubad. „Meie kontsertvormis on see lihtsam – lased oma mõttel vabalt lennata, sa ei pea vahepeal midagi tegema, olema, mõtlema, kes kuskil veel on või midagi rääkima. Sa võid lihtsalt kuulata muusikat ja oma mõtetes rännata, see ongi see rännak!“ ütles ta.

Head Uudised GoodNews