1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Põnev vestlus: millised ohud valitsevad meie riidekapis?
Põnev vestlus: millised ohud valitsevad meie riidekapis?

Põnev vestlus: millised ohud valitsevad meie riidekapis?

28. märtsil toimub terviseterapeut Triin Terasmaa ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistiku juhtimisel live, kus räägitakse ökoeluviisist ja ohtudest meie riidekapis. Vaadatakse üle mürgid meie toidulaual, kosmeetikas, kodukeemias, riietes, elamises ja mujal.

Jutuks tuleb:

  • Mida on vaja teada tekstiili koostisosadest?
  • Kas ütlus, et natuke mürki siit-sealt on normaalne ja peab paika?
  • Miks on oluline jälgida, kust riigist sinu tooted tulevad?

Vaadatakse üle, mis on tagamaad tervise hoidmisel ja kuidas ise ohtudest teadlik olla.

„Inimene on tervik ja me suudame end ise tervendada, kui vaid on püsivust ja piisavalt teadmiseid,“ ütlevad Triin ja Mai-Liis.

Triin Terasmaa

Triin Terasmaa on terviseterapeut, kelle kirg on tervist toetav eluviis. Ta omab sotsiaaltöö alast kõrgharidust ning toitumisterapeudi ja funktisonaalse toitumise nõustaja diplomit. Varasemalt omab 3 aastast töökogemust toitumisterapudina ning on ennast täiendanud erinevate, nii füüsilist- kui vaimset tervist toetavatel aladel. Hetkel töötab Pharma Nordis koolitajana ning lisaks terviseterapeudina.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Helen Tulp

Mai-Liis Kivistik on elustiili brändi MaiWistiku looja, loodusterapeut, joogaõpetaja ja tulihingeline tervist toetava elustiili edendaja, kes usub siiralt, et sinu sära ja enesekindlus tuleb sellest, mis sa sööd ja kuidas oma keha eest hoolitsed.

Tema teadmiseid pärinevad aastate pikkuselt rännakult tervisemaastikul, mis algas tippspordi, võistlustantsu, radadel ning süvenes tänu spordivigastusele ajas üha enam. Ta on elukestev õppija ja läbinud erinevaid tervise ja vaimsuse koolitusi alates 2013 ning lõpetanud nende seas ka Herbaticumi.

Rohkem infot Facebookist!

Head Uudised GoodNews