1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Suur suvine tantsurännak merel: Ekstaas „Boat Party“ ühendab kakao, ägeda hõngu ja põnevad afrorütmid
Suur suvine tantsurännak merel: Ekstaas „Boat Party“ ühendab kakao, ägeda hõngu ja põnevad afrorütmid

Suur suvine tantsurännak merel: Ekstaas „Boat Party“ ühendab kakao, ägeda hõngu ja põnevad afrorütmid

21. juunil toimub suur suvine tantsurännak ehk Ekstaas “Boat Party.” Korraldaja Keijo Tismus ehk DEEJAY K.O kirjeldab, et Ekstaas on alko- ja muu meelemürgivaba pidu, kus nauditakse kakaod, ägedat feeling’ut ja põnevaid afrorütme. „Selle Ekstaasiga me tähistame elu,“ ütleb ta.

Foto: Irmeli Rand

Keijo lubab, et sellel õhtul kogevad kõik osalejad midagi maagilist ja imelist, mis taastab ühenduse ja loob kontakti meie endiga. “Me toetame selle rännakuga sinu imelist olemust. Lähme mõnusale rännakule läbi ekstaasi, tähistades rõõmu ja elu ning hoiame südamed avatuna! Sa oled väärt seda õhtut kogema,” sõnab ta.

Rännakut alustatakse kakaoga. Kohal on Carolin Ligi poolt valmistatud Guetamalast pärit Dalileo kakao. “Kakao on meie südame toetus ja avaja ning aitab meie algolemusel paremini välja tulla. Kakao toetab su keha ja selle vaba liikumist. Suuremat kakaotseremooniat ei toimu. Sel õhtul keskendume suuremale tantsurännakule,” räägib võimsa energiaga Keijo, kes aitab kõiki pidulisi võimsa ekstaasini viia.

Foto: Irmeli Rand

“Ägedad Aafrika helid ja mõnusat vibratsiooni tekitavad rütmid aitavad tuua su sisse meeletus koguses positiivseid emotsioone. Tants viib sind rännakule, mille sihtpunktiks on su enda süda. Sa saad kogeda mere peal ägedaid afro house rütme ning suvist feeling’ut,” lisab Keijo Tismus.

Head Uudised GoodNews