1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Ekstaas „Boat Party“ korraldaja Deejay K.O: loo oma elu nii, et sinu silmad säravad!
Ekstaas „Boat Party“ korraldaja Deejay K.O: loo oma elu nii, et sinu silmad säravad!

Ekstaas „Boat Party“ korraldaja Deejay K.O: loo oma elu nii, et sinu silmad säravad!

21. juunil toimub suur suvine tantsurännak ehk Ekstaas „Boat Party.“ Korraldaja Keijo Tismus ehk Deejay K.O sõnab, et see on esmakordne ekstaatiline tantsusündmus mere peal, et anda edasi mõnusat suvist vaibi. „Külalised saavad end tunda väga vabalt heas-kerges õhkkonnas ja end välja elada täies hiilguses. Mõte tekkis sellest, et on soov luua põnevaid ja uusi kogemusi ekstaatiliste pidude nautijatele. Mulle meeldib panna silmad särama – nii endal, kui külalistel!“ ütleb Deejay K.O, kes lisab, et pardale võetakse kuni 100 külalist.  Deejay K.O hea elu valem on: Loo oma elu nii, et sinu silmad säravad ja läbi selle pane ka teiste silmad särama! Sina oled oma õnne looja!

Mulle meeldib panna silmad särama – nii endal, kui külalistel!

Keijo Tismus. Foto: Erakogu

Uutmoodi tantsusaali loomine

Deejay K.O kirjeldab, et Ekstaas „Boat Party“ teeb eriliseks täiesti uutmoodi tantsusaali loomine!

„Ekstaasi „ruum“ ise on juba väga eriline oma eheduses. Seekord lisame kõvasti eripära, mida pole varem kohatud. Tulemas on ka väga värsket ja uut afro house muusikat,“ räägib ta ja lisab, et sündmusel on võimas energia, võimas südamete avamise ruum, meeletu kergus, ehedus ja lihtsus!

Eelmiste sündmuste pealt näeb ta, et Ekstaasi külalised on alati eriti tänulikud ja õnnelikud, kui on seda üritust kogenud. Ta selgitab, et Ekstaasi eesmärk ongi tuua inimestesse palju headust, sära ja rõõmsameelsust, mida jagatakse edasi teistele hingedele. „Mul on tunne, et me muudame nende pidudega maailma paremaks paigaks!“ on ta kindel.

Eriti liigutas teda viimane sõnum Raido Metsalt: „Olles esmakordselt Ekstaas üritusel, võin tagasisidena öelda, et tegemist oli väga südamliku ja erilise rännakuga. See üritus teeb suure pai südamele ja hingele, avades südame kõigele positiivsele meie ümber. Tänan Teid südamest kogu korralduse eest. Aitäh, et hoolite!“

Ekstaasi eesmärk ongi tuua inimestesse palju headust, sära ja rõõmsameelsust, mida jagatakse edasi teistele hingedele.

Keijo Tismus. Foto: Irmeli Rand

Elu saab nautida ka alkoholita!

Deejay K.O on sündmuste korraldamisega tegelenud kokku 17 aastat. Ekstaatiliste pidude võlu avastas ta alles aasta tagasi. „Teen seda sellepärast, et mulle meeldib päris ehedus ja olemus, mida kiirgan ka ise välja. Ma naudin ürituste korraldamist ja nüüd veelgi rohkem, kui ma saan seda teha nii, et külalised päriselt kogevad enda hinge liikumist ja sündmuse võlu, mitte meelemürke. Ma armastan luua väärtust!“ räägib ta.

Tema jaoks on oluline ka see, et elu saab nautida väga hästi alkoholita. Ta soovib tuua inimestele teadmise ja kogemuse, et saab ka teisiti pidutseda!

“Ma olen terve elu olnud „kastist välja“ mõtleja ja tajunud maailma väga helge paigana. Mulle meeldib seda helgust ja rõõmu pakkuda mehena oma perele, oma naisele ning ka ürituse korraldajana külalistele, kes valivad mu sündmusi! Ja muidugi ka teisi üritusi, kus lavalaudadel esinen! Soovitan väga tulla kogema mu energiat, mida DJ puldi taga kiirgan!“ ütleb ta.

Head Uudised GoodNews