1. Avaleht
  2. Hingele
  3. SOOVID OLLA RAHULIKUM? Hingamisharjutus enda maandamiseks
SOOVID OLLA RAHULIKUM? Hingamisharjutus enda maandamiseks

SOOVID OLLA RAHULIKUM? Hingamisharjutus enda maandamiseks

Tasakaalukeskuse hingamisterapeut Monika Palm sõnab, et Maaga tugev ühendus on üks olulistest elementidest sisemiselt tasakaalus olemisest. Seda kutsutakse ka maanduseks.

Nõrk ühendus Maaga võib mõjutada enesetunnet

“Kas sa teadsid, kui Maaga ühendus on nõrk, võib see mõjuda enesetundele, tervisele, meeleolule, selgusele, sinu võimekusele end teostada ja olla nähtav?” räägib Monika. Sümptomid võivad olla näiteks pea uimasus, udune olek, ebaselgus, vererõhuprobleemid, ärevus ja depressioon, seletamatud või kroonilised valud ja magamishäired.

Monika sõnab, et tegu pole vaid teooriaga, vaid tema tööpraktikas on seda tihti ette tulnud, kus üheks vajalikuks pusletükiks hea enesetunde loomiseks on tugevdada kontakti Maaga. See mõjutab ka materiaalset heaolu ja suhet rahaga.

Samuti nõrgestab ühendust Maa ja iseendaga elektomagnetiline kiirgus. Näiteks pidev arvutis istumine ja elektromagnetvälja kiirguses olemine.

See harjutus aitab taastada ja tugevdada ühendust Maaga:

Seisa jalatallad kindlalt toetumas vastu maad. Alusta hingamist aeglaselt ja sügavalt. Me ei hinga ainult kõhtu. Kui sa hingad sisse, kujuta endale ette, et sa hingad Maa seest. Ja tunneta, mida Maa sulle annab. Võibolla tunned sa soojust, energiavoolu või tekstuuri, jahedust või midagi muud. Ükskõik, mida maa sulle hetkel anda tahab, võta see vastu ja luba sellel voolata läbi keha.

Kui sa hingad välja, luba energial voolata Maa sisse tagasi. Tee seda nii kaua, kuni sulle õige tundub. Püüa seda teha mitte vähem kui 5 minutit. Läbi selle lood sa imelise energeetilise ühenduse Maaga.

Enne harjutuse lõpetamist ja sellest välja tulemist kujuta ette, et sa hingad sisse armastuse energiat ja välja hingamisega saadad Maa tervendava energia sisse kõik, mis sind eelnevalt häirinud, näiteks sümptomid, kus need transformeeritakse taas armastuse energiaks.

Seda harjutust tehes tugevdad kontakti Maaga, oled maandatud, rahulikum ja rohkem sina ise.

Head Uudised GoodNews