1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Konstellöör selgitab! Mis on konstellatsioon?
Konstellöör selgitab! Mis on konstellatsioon?

Konstellöör selgitab! Mis on konstellatsioon?

Nõustaja, kehapsühhoterapeut, konstellöör, koolitaja ja Innermind enesearengukoolitaja Kairi Kuusma selgitab, et tema jaoks on konstellatsioon hingetöö.

Energiaväli käib meiega iga päev kaasas

Kairi sõnul on konstellatsiooni eelkõige vaja kogeda ning seda on raske sõnadega kirjeldada. “Alles siis, kui sul on kogemus olemas, saad tegelikult sellest alles pildi ette,” selgitab ta.

Kairi sõnul on kõigil energiaväli, mis käib meiega igapäevaselt kaasas. Kui keegi meie energiavälja jõuliselt sisse trügib, tajume seda kohe. “Me tajume, kui keegi meid ründab, me tajume, kui keegi ütleb meile midagi head, me ju tunneme seda,” selgitab ta.

Tema sõnul mõjutavad meid asjad, mis on toimunud kuni seitse põlve tagasi. “Kõige rohkem kuni neli ja kui seal on olnud väga drastilised sündmused, siis need on mõjutanud minu eelkäijaid nii palju, et see niit jõuab kuni minuni välja,” toob Kairi välja. Kui sellele energiaväljas otsa vaadata, on see tema sõnul nagu peegel ja kui seda teha, siis tegelikult väga palju asju laheneb.

Eneseareng on kontakt oma sisemaailmaga

Paljud kipuvad enesearengusse suhtuma kui mingisse imelikku teekonda, mis ette võetakse. Tegelikult on see tema sõnul kontakt oma sisemaailmaga. “See pole mingisugune imetee, et lähen nüüd paremale või vasakule ja hakkan mingit asja oma elus kindlasti tegema,” selgitab ta, et pigem on eneseareng koht, kus otsid rada, kuidas iseendaga paremini läbi saada.

21. jaanuaril algav Innermind enesearengukoolitus on 9-kuuline interaktiivne videopõhine isiksuse arendamise koolitusprogramm, et kasvada selleks, kes sa tegelikult oma olemuselt oled.

ROHKEM INFOT LEIAB INNERMINDI KODULEHELT!

 

Head Uudised GoodNews