1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. SÕBRAKUUL ISEENDAGA SÕBRAKS I Mindset coach Karmo Kivi korraldab inspiratsioonikoolitust mõtteviisi muutmiseks
SÕBRAKUUL ISEENDAGA SÕBRAKS I Mindset coach Karmo Kivi korraldab inspiratsioonikoolitust mõtteviisi muutmiseks

SÕBRAKUUL ISEENDAGA SÕBRAKS I Mindset coach Karmo Kivi korraldab inspiratsioonikoolitust mõtteviisi muutmiseks

Mindset coach Karmo Kivi sõnab, et enesekindlus on oluline. Sellest algab kõik. Nii hirmude ületamine, riskide võtmine kui eneseareng. Mugavustsoonis arengut ei ole. Enesekindlus sünnib teadmistest. Mida paremini ennast tunned, oskad oma mõtteid hoida fookusest, seda suurem on tõenäosus, et suudad saavutada iga oma eesmärgi.

Mõtteviisi muutust

Veebruaris korraldab Karmo Kivi 5-päevast inspiratsioonikoolitust “Mõtteviisi muutus”. Sõbrakuu tegemisi ja koolitusi, inspireerivaid veebiseminare kokku pannes on Kivi lähtunud märksõnast SÕBRAKUUL ISEENDAGA SÕBRAKS!

“Sina ise oled kõigi hea algus ja ka – kurja väljakutsuja. Kolleegis märkad head, aga iseendas kipud võimendama väikseid arengukohti. Kas pole nii?” soovitab ta mõelda.

Viie päeva on fookuses erinevad olulised teemad, mis aitavad paremini mõista, miks sa ei ole suutnud oma potentsiaali täiel määral rakendada.

Karmo Kivi. Foto: Karen Härms

Mis koolitusel toimub?

  • Päev 1 – Kuidas mõtleb 1% elanikkonnast?

Miks on nii, et vaid 1% elanikkonnast omab 96% maailma rahast? Mida teevad nemad teisiti? Arvad, et nad on targemad, julgevad rohkem riskida, sest on millega riskida. Kas see ikka on nii?

  • Päev 2 – Eesmärkide seadmine ja miks eesmärke üldse vaja on?

Hea elu ja edukus on iga inimese jaoks erineva tähendusega mõisted ning seda iseloomustavad erinevad parameetrid. Ühed räägivad, kulge eluga, teised lähevad eesmärkide seadmisega äärmustesse. Fakt on aga see, et selleks et unistused saaksid realiseeruda on eesmärke vaja. Unistused, millel puudub ajaline tähtaeg, jäävad tihti vaid soovideks. Eesmärgid on need, mis suunavad inimest arengule ja kasvule. Eesmärkide seadmine ja saavutamine on loov protsess. Inimene on loov isiksus. Sõna “looma” tähendab energiaga manipuleerimist. Kuidas õigeid eesmärke seada, et nendeni üldse jõuda, sellest räägitaksegi.

  • Päev 3 – Miks sa mõtled nii, nagu mõtled?

Mis hoiab sind samade tulemuste juures aasta aasta järel? Miks tunnevad inimesed erinevaid hirme? Miks kardavad inimesed võtta riski, isegi siis, kui antud risk on väga väike ja seda võttes annaks see neile midagi, mida nad väga tahavad… Miks me automaatselt eeldame, et võime ebaõnnestuda? Miks me kõigepealt ei proovi ja vaata, mis juhtub? Isegi siis, kui me tõesti peaksime ebaõnnestuma, saame õppida kogemusest ning liikuda edasi. Mis põhjustab meis seda alaväärsustunnet?

  • Päev 4 – Otsuse tegemise roll ja tähtsus sinu elus. Mis juhtub, kui teed pühendunud otsuse?

On olemas üks vaimne  liigutus, mille tegemine aitab sul lahendada iga ületamatuna näiva probleemi vaid sajandiksekundi jooksul. Seda nii sinu isiklikus kui äri puudutavates olukordades. See imesid tegev vaimne tegevus on  – otsustamine. Otsuse tegemine või otsustamatus on põhiline faktor, mis viib edule või siis… läbikukkumiseni. Vaja on end usaldades võtta riske.

  • Päev 5 – Küsimused ja vastused Karmoga

Rohkem infot leiab Karmokivicoaching.com!

Head Uudised GoodNews