1. Avaleht
  2. Hingele
  3. SAAME TUTTAVAKS I Kiire muutuse terapeut Merlin Vask: on võimalik nautida maitsvat toitu ja samal ajal tervendada suhet toiduga
SAAME TUTTAVAKS I Kiire muutuse terapeut Merlin Vask: on võimalik nautida maitsvat toitu ja samal ajal tervendada suhet toiduga

SAAME TUTTAVAKS I Kiire muutuse terapeut Merlin Vask: on võimalik nautida maitsvat toitu ja samal ajal tervendada suhet toiduga

Merlin Vask on kiire muutuse terapeut. Tema missioon siin maailmas on näidata, et on võimalik nautida maitsvat toitu ja samal ajal tervendada suhet toiduga ja endaga ning saavutada selline tervis, energia, suurus ja kaal, mida oled alati soovinud.

Tema suur soov on näidata inimestele nendes peituvat väge, et nad saaksid seda kasutada enda eest hoolitsemiseks, optimaalse tervise saavutamiseks ja oma eesmärkide saavutamiseks. Ta soovib, et inimesed mõistaks, kui lihtne on tervendada oma keha, kaotada kaalu ja armastada oma peegelpilti nälgimiseta ja dieedita.

Merlin usub, et:

  • igaüks on väärt tundma end omaenda nahas enesekindla ja väekana;
  • igaüks võiks end seada nimekirja lõpust kõige esimesele reale;
  • sinu eeskuju mõjutab sinu lapsi ja peret teadlikul ja alateadlikul tasandil;
  • kõige tõhusam viis ennast ja oma lapsi aidata on alustada enda väärtustamisega ja tervendamisega.

Merlini lugu

Koolis tundis Merlin end klassiõdedest kaks korda suuremana, inetuna ja paksuna. Kõige julmemad olid sõnad, millega ta ise ennast tagus. Sellest sai miski, mille ta võttis kaasa täiskasvanuellu aastakümneteks. Ta püüdis muutuda, otsis pidevalt õnnevalemit, luges eneseabiraamatuid, käis meditatsiooniretriitidel, kuid elu kulges ikka üles-alla.
Tema teekond tervisliku toidu suunas hakkas pihta peale emakaväliseid rasedusi, mil ta väga soovis teist last. Uskudes, et inimese keha on võimeline ennast ise tervendama, proovis ta nii toortoitumist, taimetoitu ning suhkru ja gluteenivaba toitumist. Kuid ta ei suutnud kunagi loobuda lõplikult magusast ning ikka ja jälle patustas ning seejärel piinles enesesüüdistustes. Pärast tervisliku toitumise nurkaviskamist jäi ta paari kuu pärast rasedaks ja tema ellu saabuski varsti kauaigatsetud teine laps.

Selgus, et lapsel on piimatalumatus. Teekond tervislikuma toidu otsinguil algas taas, kuid tema jaoks oli tõeline piin keelata endale magusat. Merlini elu muutus, kui ta puutus kokku kiire muutuse teraapiaga.

„Minu terapeut näitas mulle, et minu mõtted, mida mõtlesin väikese lapsena, muutusid minu sees uskumusteks ja need uskumused kontrollisid minu maailma, minu mõtteid, minu tulemusi ja minu elu täiskasvanuna. Ma nägin neid olukordi nüüd uuesti täiskasvanud naise silmade läbi ja mõistsin, et lapsena ei saanudki ma muud moodi mõelda, kuid minu tõlgendus olukordadele oli kogenematu lapse oma ja sugugi mitte tõde,” ütleb Merlin.

Minu terapeut näitas mulle, et minu mõtted, mida mõtlesin väikese lapsena, muutusid minu sees uskumusteks ja need uskumused kontrollisid minu maailma, minu mõtteid, minu tulemusi ja minu elu täiskasvanuna.

Ta muutis uskumust ja koos sellega muutus kogu tema maailmapilt. Ta nägi lõpuks peeglis imeilusat naist, lausa iludust, kaunitari. Üleliigne kaal lausa sulas, sest uued uskumused toetasid nüüd teda.

„Väga lihtne on nüüd teha tervislik toiduvalik ja imeline on olla täiesti ükskõikne kookide, jäätise ja kõige muu sellise suhtes. Ma armastan trenni teha, tervislikult süüa, ma olen vaba nii emotsionaalsest söömisest kui ka ülesöömisest. Ma kuulen peas kriitiku asemel hoopis toetavat häält. Ma armastan oma keha, iseennast iga päevaga aina rohkem ja rohkem ning näen vaimustuse ja tänutundega, kuidas minu muutus inspireerib minu lapsi. Õnnelikum emme võrdub õnnelikumate lastega,” räägib Merlin.

„Kõige tähtsamaks ja võimsamaks muutuseks pean seda, et ma asusin enda armastama hakkamise teekonnale. See on teekond, mida iga päevaga harjutan aina rohkem ja rohkem. Ma usun täielikult ütlusse, et sa saad armastada teist inimest ainult sel määral, kui palju sa armastad iseennast. Suurendades armastust enda vastu, suurendan armastust ka oma laste, mehe ja maailma vastu,” ütleb Merlin.

Ma usun täielikult ütlusse, et sa saad armastada teist inimest ainult sel määral, kui palju sa armastad iseennast.

Mis on kiire muutuse teraapia?

Kiire muutuse teraapia on võimsalt efektiivne “super teraapia”, mis saavutab tulemused, sest leiab üles probleemi juurpõhjused ja vabastab nendest enamasti 1-3 seansiga. Kui juurpõhjus on leitud ja eemaldatud, sisemine haiget saanud laps tervendatud, kirjutatakse uskumused ja mõtted alateadlikku meelde seejärel uute ja positiivsetena. Põhjus, miks KMT nii võimas on, peitub täielikult selles, et see leiab üles juurpõhjused, miks inimesel sellised piiravad uskumused tekkisid!

KMT töötab alateadliku meelega ja leiab sügavad lapsepõlvemälestused, mis mõjutavad sind tänaseni ja vabastab su nendest igaveseks.

Mille puhul saab KMT aidata? Nimekiri on väga pikk: suhkru-/toidusõltuvus, ülekaal, emotsionaalne söömine, suhted, enesekindlus, avalik esinemine, seletamatu viljatus, ärevus/depressioon, enesesabotaaž, stress, foobiad, lapsepõlveprobleemid, rahauskumused, karjäär, terviseprobleemid, unehäired, alkoholi-/sigaretisõltuvus, eksamid, eesmärkide saavutamine, motivatsioon.

Mida arvab Merlin: „Ma olen kiire muutuse teraapiast täielikus vaimustuses. Läksin Inglismaale nr 1 terapeudiks pärjatud Marisa Peeri käe alla isiklikult õppima. Kiire muutuse teraapia tõepoolest toimib nagu võluväel ja annab inimestele tagasi nende väe elada elu, millest nad unistanud on, vabastades nad piiravatest uskumustest. Täiesti kindlasti on see võimas võluväeefekt, mis mind kui Merlinit kogu selle teraapia juures köidab. See lihtsalt töötab! Nagu magic! Purustab vanad uskumuste mustrid ja annab tõelise vabaduse! Mind on kiire muutuse teraapia täielikult viimse kui rakuni ära võlunud!“

Kiire muutuse teraapia tõepoolest toimib nagu võluväel ja annab inimestele tagasi nende väe elada elu, millest nad unistanud on, vabastades nad piiravatest uskumustest.

Head Uudised GoodNews