1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Rännakupraktikud räägivad tasuta veebiseminaril elutervest emotsionaalsusest
Rännakupraktikud räägivad tasuta veebiseminaril elutervest emotsionaalsusest

Rännakupraktikud räägivad tasuta veebiseminaril elutervest emotsionaalsusest

Olete oodatud 3. märtsil vaatama ja kuulama, mida jagavad rännakupraktikud Marit Mesipuu ja Irene Kaljuste enda kogemustest.

Kuidas nemad säilitavad värskuse ja elurõõmu? Mis on nende stressimaandajad ja kuidas nad läbi Rännaku oma emotsioonalset mina on tervendanud?

Seminari põhifookuses on eluterve emotsionaalsus ja see, miks enda emotsionaalse tervise eest on oluline hoolitseda elukvaliteeti silmas pidades. Kust saab alguse emotsioonide allasurumine ja miks nii palju on stressi ja läbipõlemist tänapäeva maailmas? Kuidas toime tulla meeletult muutuvas ja kiirustavas maailmas? Kuidas säilitada rahu ja tasakaal?

Tutvustatakse ka Brandon Baysi rännakumeetodi olemust läbi isikliku kogemuse, et inspireerida vaatajat/kuulajat asuma enda elu tervendamise rännakule.

Koos leitakse vastused küsimustele:

  • Mis on rännak ja kellele see sobib?
  • Kuidas tuvastada märkamata jäänud emotsioone, mis kehas stressi tekitavad?
  • Kuidas igaüks saab oma vaimse heaolu eest hoolt kanda?

Marit on laia silmaringiga ja alati huvitavaid vaatenurki pakkuv rahu ise. Tema meeldivas olemises ja mahedas hääles on midagi lummavat ja tema loomulik sügav teadlikkus vägagi inspireeriv. Irene kutsus Mariti vestlusele, et ta jagaks enda isiklikku transformatsiooniteekonda ja seda, kuidas ta sattus Rännakule.

Irene Kaljuste on rännakumeetodi Eesti promootor ja seminaride korraldaja. Samuti üle viie aasta kasutanud rännakumeetodit enda elus kannapöörde tegemisel ja enese väestamise teele asumisel.

Osalejate arv on piiratud!

Head Uudised GoodNews