1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Festival „Vali ennast” toimub suvel Vihulas
Festival „Vali ennast” toimub suvel Vihulas

Festival „Vali ennast” toimub suvel Vihulas

Teadlikkusefestival „Vali ennast” toimub 17. juulil Vihula mõisas.

Esinejaid hakatakse välja kuulutama ükshaaval. „Vali ennast” on festival, kus astuvad üles Eestimaa inimesed, kes on saanud tunda nälga, külma ja vägivalda. Selle festivali esinejad on kõik peaesinejad.

Esimene „Vali ennast” toimus 5. jaanuaril Tallinnas ja siis rääkisid oma elulood Sass Henno, Carmen Pritson, Lea Dali Lion, Riina Raudsik, William Koval, Kaidi Karilaid ja Jana Sandberg.

Kirjanik Sass Henno rääkis seksuaalvägivallast, puudutades ka isiklikke kogemusi ja nägemusi sellest teemast.

Carmen Pritson kõneles sellest, kuidas ta täitis algul teiste inimeste soove, näiteks ema ja isa omi. Tal õnnestus tegema hakata saadet „Oled jätnud jälje”, kuid ka see lõpetati. Pritson avaldas, mis siis sai ja kuidas ta sellest välja tuli.

Jana Sandberg rääkis, kuidas ta kunagi vale elustiili tõttu langes lausa koomasse ja tema tema tervis oli täiesti nullis valede valikute pärast, kuid välja on võimalik tulla absoluutselt kõigest.

Hinnatud tervisespetsialist dr Raudsik keskendus väga põhjalikult ja kaasakiskuvalt terviseteemadele. Ta rääkis muu hulgas ainevahetuse ja puhta joogivee olulisusest, erinevatest tervisehädadest, hormoonidest, emotsioonidest, stressist ja haiguste põhjustest.

”Kui me püüame olla ideaalsed, siis me anname endale ainukese võimaluse läbi kukkuda,” sõnas motivatsioonikõneleja William Koval, kelle elus on olnud väga palju keerdkäike ja eluohtlikke hetki.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews