1. Avaleht
  2. Hingele
  3. RAAMATUSOOVITUS I “Naiselikkuse saladused”: raamat, mis avab uksed muinasjutumaailma
RAAMATUSOOVITUS I “Naiselikkuse saladused”: raamat, mis avab uksed muinasjutumaailma

RAAMATUSOOVITUS I “Naiselikkuse saladused”: raamat, mis avab uksed muinasjutumaailma

Metshaldjalik Mari Metsallik avaldab raamatus “Naiselikkuse saladused” saladusi ja nippe oma isiklikust elust, mis lähtub üdini naiselikust olemise viisist, kus peategelaseks on armastus.

“Naiselik suhtlemine õpetab armastamist, andestamist ja mõistmist ning kingib elurõõmu. Kui lubad endal olla naiselik, seda häbenemata ja vabandamata, kui oled siiras, õrn ja armas, nagu me loodud oleme, kulgeme läbi elu rahulolus. Naiselikkus on ohvrirolli vastand – julge õitsemine. Naiselik suhtlemine jälgib elus lihtsaid põhimõtteid, suhtudes ümbritsevasse nii mõttes kui teos vägivallatult – nii saad ise elada puhta südametunnistusega, elada kahetsuseta. Kahetsuseta elu on külluslik, pikk ja hinge toitev. Naiselik energia tervendab tühimikke mehe südames ning annab talle jõudu. Ka kõige tahumatum, endassesulgunum ja külmem mees muutub naiseliku energia puudutusest. Minu jaoks on elus kõige tähtsam perekond, armastus ema ja isa vahel, nende kindel abielu, mis on rõõmuga täidetud, ning rahulolu, mis voolab perekonda naiseliku naise südamest. Ma olen alati igatsenud kasvada selliseks naiseks nagu minu ema ning valida endale abikaasa, kes oleks kaitsev ja hooliv nagu minu isa. Olla armastav, naiselik abikaasa ja hoolitsev ema on minu elu suurim ja tähtsaim eesmärk,” tõdeb autor.

Ma olen alati igatsenud kasvada selliseks naiseks nagu minu ema ning valida endale abikaasa, kes oleks kaitsev ja hooliv nagu minu isa.

“Naiselikkuse saladused” on kirjutatud viisil, justkui kirjutaks Mari oma isiklikku päevikusse iseenda jaoks – läbi sügavate, kuid kergete tunnete just nendest hetkedest, mida tahaks igaveseks säilitada ja lastele pärandada.

Autor usub, et heatahtlikult ja õnnetundes kirjutatud sõnad on pühad ja valgusküllased ning hakkavad neid lugeva inimese hinges kaasa helisema.

Head Uudised GoodNews