1. Avaleht
  2. Hingele
  3. RAAMATUSOOVITUS I Raamatusoovitus romantikutele: “Kui naine armastab meest”
RAAMATUSOOVITUS I Raamatusoovitus romantikutele: “Kui naine armastab meest”

RAAMATUSOOVITUS I Raamatusoovitus romantikutele: “Kui naine armastab meest”

“Kallis mees! Kas sulle on kunagi mõni naine kirjutanud? Kirju endast, oma mõtetest ja ihadest. Oma salajastest unistustest, valust ja õnnest. Kirjutanud ausalt kõigest, mida ta tunneb ja läbi elab? Armastuskirju just sinule,” küsib raamatu “Kui naine armastab meest” autor Jana Paulman.

Jana on läbi elu kirjutanud kirju, milles räägib oma mõtetest ja tunnetest. Nii on ta jõudnud kõige lähemale iseenda olemusele, sügavasse hingepõhja. Kirjade kaudu vaatab ta oma hingepeeglisse ja annab ausa sõnumi Mehele. Sõnumi, et ta on naine. See raamat ongi teekond läbi nende kirjade mehe südamesse, keda autor armastab.

Foto: Pixabay

Raamatus kirjeldatud mees esindab tervet meessugu. See võib olla äratundmine ükskõik millisele mehele, kes soovib mõista armastavat naist. Jana kirjad on ausad ja siirad, sest armastuses tuleb olla aus. Armastuskirjad, mida raamatust loed, on ehtsad. See raamat võib panna sind naerma, nutma ja ka lihtsalt pead vangutama, sest lugu, mida Jana jutustab, on jõhkralt otsekohene. See on lugu sellest, kuidas mehe armastuse, seksuaalsuse, tunnetuse ja emaduse kaudu kasvas ta ise armastavaks naiseks. Ei puudu ka mõtted ja lood valust, vägivallast, petmisest ja armukadedusest ning eneseotsinguseiklustest.

“Meestel on salasoov paljastada naine. Mina paljastan ennast ise. Maskid langevad ja sa näed naist sellisena, nagu ta tegelikult on. Oled sa selleks valmis?” ütleb raamatu autor.

Head Uudised GoodNews