1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. RAAMATUSOOVITUS I Kuidas siis ikkagi saada iseendaks ja muuta maailma?
RAAMATUSOOVITUS I Kuidas siis ikkagi saada iseendaks ja muuta maailma?

RAAMATUSOOVITUS I Kuidas siis ikkagi saada iseendaks ja muuta maailma?

Dr. Dain Heeri raamat “Kuidas saada iseendaks ja muuta maailma?” on hea ja võib öelda, et ka põnev abivahendite kogum meie maailma tõeliste otsijate jaoks. Raamat sobib inimesele, kes teab või usub, et elu võib olla midagi hoopis teistsugust, aga kellel pole varem olnud vajalikke vahendeid sellise elu loomiseks, mida ta tõeliselt ihkab.

Raamat pakub lugejale praktilisi abivahendeid ja protsesse, mis annavad võime enesele teadvustada, mis on sinu jaoks tõene ja kes sa tõeliselt oled. Mis siis, kui sina iseendana võiksidki muuta kõike – oma elu, suhteid, keha, rahalist seisu… ja kogu maailma? Läks põnevaks eks!

Loe, mida on inimesed öelnud raamatu kohta…

“Te muutsite selle raamatuga mu maailma. Ma panen tähele maagilisi asju. Ma olen teadlik, et iga viimane kui osa minust on muutumas. Ma olen 62-aastane ega suuda tegelikult isegi mäletada sellist hetke oma elus, kui ma pole ühel või teisel moel otsimas seda, millest siin raamatus räägitakse, või sellest teadlik olnud. Jah, minu jaoks on käes õige aeg. Võrreldes kõigi nende kogemustega, mis mul on olnud võimalik läbi elada, näib see siin nagu kirss tordil. Ma olen lihtsalt tohutult tänulik.”Ann 

“Suur tänu teile selle raamatu kirjutamise eest… Kõik, mis siin raamatus seisab, leidis kõlapinda minu südame kerguses. Esmakordselt elus tundub mulle, et keegi saab minust aru. Minu tunnetus enda väärtusest on täielikult muutunud nende 52 minutiga, mil ma kuulasin teid lugemas selle raamatu esimest peatükki. Ma ei suuda teid ära tänada…”Stefanie

“Juba esimese peatüki lõpus hakkasin ma itsitama nagu väike plika, nutma vabakslaskmise pisaraid ja endale meelde tuletama, kes ma päriselt olen.”Cheryle 

Heade uudiste portaal avaldab raamatust mõtlemapaneva peatüki, mis räägib energiast. Lisaks avaldame hea harjutuse mõtestamaks hinnangutevaba elu ilma arvustamiseta.

Mis on energia? 

Kas sa oled kunagi kallistanud kedagi niimoodi, et tundsid sel hetkel, nagu võiksid seista igavesti tema embuses, kohapeal ära sulada ja langeda selle inimese sisse?

Foto: Shutterstock.com

Ja oled sa kallistanud kunagi kedagi sellist, kes meenutas pigem jalgadel seisvat rahnu?

Kas need kaks kogemust erinevad üksteisest? Loodetavasti mõistad sa nüüd, mida ma energiast rääkides silmas pean. Tegemist on kahe täiesti erineva energeetilise kogemusega – kahe täiesti erineva „energiaga” .
Nii lihtne see ongi.

Foto: Shutterstock.com

Üks hea harjutus

  • Kujutle, et kõnnid ihuüksi sügaval metsas. Seal pole ühtegi teed, on ainult metshaldjate tehtud jalgrajad.
  • Kujutle, et sinu pea kohal laiuv puulehtedest katus muudab säravad päiksekiired roheliseks.
    Kujutle, et sa kõnnid sellel elaval maapinnal ja sinu jalgealune vetrub pehmelt. Sinu südant toksib hellalt üksik rähn ja sina hingad sisse suve lõhna…
  • Nüüd sulge silmad ja peatu hetkes keset seda metsa.
  • Kuidas olemine on?
  • Mets ei arvusta sind kuidagi ega püüa kehtestada oma reaalsust. See on üks kohtadest, kus
  • Olemine on lihtne.
  • Nüüd sulge taas silmad ja astu oma kodulinna peatänavale või jaluta läbi kontori, kus töötad… või sammu üles oma vanematekodu trepist.
  • Kas sa tunned erinevust sellest, kuidas sa Oled?
  • Mis erinevus see on? Mis tunne oleks siis, kui sinu linn ja kõik selle elanikud võtaksid su vastu sind arvustamata, just nagu mets seda teeb?
  • Kes valiksid sa siis olla – ja kuidas?
Head Uudised GoodNews