1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. RAAMATUSOOVITUS I Kuidas end finantsiliselt ootamatuste vastu kindlustada?
RAAMATUSOOVITUS I Kuidas end finantsiliselt ootamatuste vastu kindlustada?

RAAMATUSOOVITUS I Kuidas end finantsiliselt ootamatuste vastu kindlustada?

Praeguses olukorras on paljudele jõudnud kohale karm reaalsus – kui meil ei ole sääste, võivad ootamatused meid üsna kiiresti ja kergelt jalust lüüa, olgu selleks majanduskriis, pensionile jäämine, haigus või töökaotus. Sissetulek võib kaduda, aga väljaminekud jäävad ikka.
Finantsiline kindlustatus tundub paljudele kui kättesaamatu unistus ning elatakse palgapäevast palgapäevani, vahetades oma aega raha vastu.

Burke Hedgesi “Mõistujutt torujuhtmest” on lihtsalt ja arusaadavalt kirjutatud raamat, mis pakub strateegiat, kuidas ka keskmine palgatöötaja saab oma aega, suhteid ja palgast kõrvale pandavat raha kasutades ehitada tulevikku kindlustava torujuhtme, mis pumpab raha ka siis, kui oma aega sellesse enam ei panustata. Kõlab liiga hästi, et olla tõsi? Ei, igaüks on selleks võimeline!

Burke Hedges pakub raamatus „Mõistujutt torujuhtmest“ välja mitu strateegiat, kuidas end finantsiliselt ootamatuste vastu kindlustada.

Raamatus käsitletakse kahe erineva mõtte- ja eluviisi ilmestamiseks mõistujuttu eluaegsest palgatöötajast kui ämbrimehest ja ettevõtjast-investeerijast ehk torujuhtme ehitajast.

Autor vastab paljude näidete varal järgmistele küsimustele: 

  • Miks on töökoha kindlus illusioon ja miks pidevat sissetulekut pumpavad torustikud pakuvad ainsana tegelikku turvalisust?
  • Miks on just torujuhtmed iga varanduse saladus ja miks on üks torustik rohkem väärt kui tuhat palka?
  • Mis on 72 reegel ja kuidas see rikastumisel investeeringute kahekordistamisega enda kasuks tööle panna?
  • Kuidas on võimalik ehitada miljon dollarit tootev torustik vähem kui nelja dollariga päevas?
  • Kuidas ehitada juba viie aasta pärast sootuks teist elustiili võimaldav või siis 50 aasta strateegiat kasutades pensionipõlve kindlustav torustik?
Head Uudised GoodNews