Avaleht Inspireeriv VIDEO I Terapeut Liis Kuurme: Sa ei ole üksi!
VIDEO I Terapeut Liis Kuurme: Sa ei ole üksi!

VIDEO I Terapeut Liis Kuurme: Sa ei ole üksi!

Liis Kuurme on Eestis ainus litsenseeritud infovälja- ja sagedusterapeut, kes kasutab oma praktikas TimeWaveri metoodikat. Oma neljandas videoblogis kinnitab Liis, et usub inimlikkusesse, armastusse, hoolimisse ja empaatiasse.

Et keegi poleks üksi, pakub Liis välja neli täiesti tasuta teraapiaaega, et aidata neid, kes seda vajavad.

“Tere jälle, mu hea kuulaja, mu hea sõber! Ma olen nii paljudelt saanud tagasisidet, kuidas minu esimesed vlogid on kõnetanud ja toetanud inimesi ja ennekõike tänasel ajal, kus maailmas ning meil endil siin Eestimaal, on ajad tohutu kiirusega muutumas. Tead, mul on tohutult hea meel, et täna me ei ole ammugi enam selles maailmas, kus paar kuud tagasi. Teadmine, et ees ootab veel hoopis teistsugune maailm, on lihtsalt ääretult põnev. Ma usun ka siiralt, et paljud inimesed täna ei oska minuga sama meelt ei oska olla, aga võibolla on see sõnum just omal kohal,” räägib Liis oma videoblogis.

Teadmine, et ees ootab veel hoopis teistsugune maailm, on lihtsalt ääretult põnev.

Liisi kõrvu on aina enam jõudnud viimasel ajal ümbritsevate inimeste väga äärmuslikud ja radikaalsed, võiks isegi öelda agressiivsed, seisukohad ja ühte pidi ta isegi mõistab seda. “Teistpidi paneb see meid ikka kaalutlema ja mõtlema selle üle, et kes me ikka inimestena oma algolemuselt siiski oleme? Teate ju küll, et juba varasemalt olen ma kirjutanud, et mina usun headusesse ja ma tahan täna samuti uskuda inimeste sügavasse headusesse, ma tahan uskuda, et me kõik oleme loodud siia siiski headeks, aga teeme lihtsalt vahel valikuid, mis võivad viia meid sellelt teelt kõrvale,” räägib Liis. “Siis kipume end süüdistama ja lööma käega kõigele, mis on oluline. Laseme sellega ka teistel end süüdistada ning õlgu kehitades jätkame oma teed nagu see olekski uus normaalsus, aga veelkord – mina usun headusesse ja ma usun hoolimisse ning empaatiasse, ma usun inimlikkusesse ja ma usun armastusse. Minu võimuses on täna fokuseerida inimeste vaimse tervise heaolule ja selle toetamisele ning anda teada, et keegi ei pea olema üksi.”

Mina usun headusesse ja ma usun hoolimisse ning empaatiasse, ma usun inimlikkusesse ja ma usun armastusse.

Seetõttu tahab Liis pakkuda inimestele elus vajalikku puudatust. “Maikuu jooksul ma pakun välja teile neli kuupäeva, kus te saate registreerida mulle vastuvõtule, seekord selle eest, raha mitte maksmata ja seda ennekõike just nimelt seetõttu, et praegune olukord on meile kõigile olnud küllaltki väljakutseid esitav ja tahan anda omalt poolt midagi tagasi maailmale,” räägib Liis. “Kui sa soovid tulla minu vastuvõtule, just nimelt seetõttu, et oled valmis tõeliselt panustama ja pühendama oma tähelepanu, siis kirjuta mulle mõne lausega motivatsioonikiri, et ma teaksin, mida ja kuidas saaksin sind aidata. Täna on minu võimuses anda inimestele võimalus ja see on vähim, mida ma teie heaks teha saan.”

Rohkem infot: www.liiskuurme.ee

Erivastuvõtud: N 7.mai, N 14.mai, N 21.mai, K 27.mai

Email: liis@timewaver.ee

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga