1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. RÄÄGIME RÕÕMUST I DJ Romily: muusika aitab tuua ellu rohkem kergust ja rõõmu
RÄÄGIME RÕÕMUST I DJ Romily: muusika aitab tuua ellu rohkem kergust ja rõõmu

RÄÄGIME RÕÕMUST I DJ Romily: muusika aitab tuua ellu rohkem kergust ja rõõmu

DJ Romily astub 25. novembril üles Rõõmufestivalil Teras Beach sisehallis. DJ Romily rõõmuvalemiks on just muusika. Ta ütleb, et muusika võimaldab inimestel väljendada oma emotsioone, olgu need siis rõõm, kurbus, armastus, õnn või valu, ning avab ukse loovusele. Muusika aitab jagada ja töödelda keerulisi tundeid ja toob ellu rohkem kergust ja rõõmu.

Muusika võimaldab inimestel väljendada oma emotsioone, olgu need siis rõõm, kurbus, armastus, õnn või valu, ning avab ukse loovusele.

Foto: Terje Talts

Muusika võimaldab end väljendada ja olla loov

Muusika juures pakub DJ Romilyle rõõmu see, kuidas muusika võimaldab eneseväljendust ja loomingulisust. See on tõeliselt loov tegevus. Ta täpsustab, et saab DJ-na oma isikliku stiili ja laulude valiku kaudu ennast väljendada ning oma kirge teistega jagada.

Ta lisab, et muusikaga saab ka emotsioone väljendada ja ühendada inimesi. Muusika on universaalne keel, mis suudab väljendada rõõmu, armastust ja paljusid teisi tundeid.

Muusika on universaalne keel, mis suudab väljendada rõõmu, armastust ja paljusid teisi tundeid.

Kuna DJ Romily mängib peamiselt meloodilist ja tujutõstvat muusikat, saab luua emotsionaalseid hetki ning tuua inimestele rõõmu nende igapäevaellu, luues sellega erilisi ja meeldejäävaid mälestusi.

„Inimesed mäletavad sageli muusikaga seotud hetki ja sündmusi terve elu, ning mul on au olla osa nende kogemustest ja luua muusikat, mis jääb nende mällu. See on minu jaoks suurim rõõm muusika juures,“ ütleb ta.

Foto: Terje Talts

Muusika on ühendav jõud

Muusika annab DJ Romily sõnul ka võimaluse jagada ja töödelda keerulisi tundeid ning tuua ellu rohkem kergust ja rõõmu. Lisaks on muusika ka ühendav jõud.

DJ Romily usub, et muusika koos nautimine on suurepärane viis uute sõprussuhete loomiseks ja olemasolevate sidemete süvendamiseks. See toob inimesed kokku, luues ühise keele ja jagades muusika võlu.

Muusika koos nautimine on suurepärane viis uute sõprussuhete loomiseks ja olemasolevate sidemete süvendamiseks.

Tema sõnul on Rõõmufestival oluline sündmus, kuna see toob kokku inimesed, kes soovivad kogeda rõõmu ja ühendust teistega, just nagu muusika ühendab erinevaid noote ja meloodiaid.

Head Uudised GoodNews