1. Avaleht
  2. Hingele
  3. PUHKA RAHUS I Suri miljonite inimeste elusid puudutanud enesearengumentor Bob Proctor
PUHKA RAHUS I Suri miljonite inimeste elusid puudutanud enesearengumentor Bob Proctor

PUHKA RAHUS I Suri miljonite inimeste elusid puudutanud enesearengumentor Bob Proctor

Suri Kanada eneseabiraamatute autor ja õppejõud Bob Proctor, kes on paljude eestlaste seas populaarse filmi “Saladus” (The Secret) kaastööline. Proctor muutis lugematute inimeste elud paremaks, õpetades neid püüdma oma unistusi ning looma unistuste elu. Tema õpetused elavad edasi neis, kes neid edasi kannavad ja oma ellu toovad.

Sandy Gallagher, kellega koos juhiti Proctor Gallagher instituuti, kirjutas järelhüüdes, et kui nad Proctoriga lõid instituudi, teadsid nad mõlemad, et see visioon elab edasi ka pärast nende surma – sellel on piisavalt suur eesmärk, et ka siis edasi elada.

“Bob on keegi, keda me kõik imetleme, kellest peame lugu ja kellest sügavalt hoolime. Ta on tõeline legend enesearengu valdkonnas. Tema õpetused on muutnud miljonite inimeste elusid ümber maailma paremaks,” kirjutas Gallagher südamlikus järelhüüdes.

Bob Proctori õpetused on muutnud miljonite inimeste elusid ümber maailma paremaks.

Gallagher kirjutas ka, et Proctor oli alati öelnud, et surma üle ei tasu kurvastada – me kõik tuleme ja läheme ning see on osa meie igavikuteekonnast. Kes lahkub füüsilisest maailmast, on meiega hinges.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bob Proctor (@proctorgallagher)

Head Uudised GoodNews