1. Avaleht
  2. Hingele
  3. PRAKTILINE SEMINAR I Manifesteeri oma unistuste elu
PRAKTILINE SEMINAR I Manifesteeri oma unistuste elu

PRAKTILINE SEMINAR I Manifesteeri oma unistuste elu

Manifesteerimine on protsess, kus ideede maailmast luuakse midagi meie materiaalsesse maailma konkreetsete vaimsete ja füüsiliste tegevuste abil. See on tegelikult lihtne protsess, ent paljude jaoks ei ole see kergesti tehtav. Eduõpetuse juhendaja Kai Oja ja tänupraktika juhendaja Heike Pettinen korraldavad 28. novembril Lillepaviljonis Tallinnas praktilise seminari “Manifesteeri oma unistuste elu”. Seminaril jagavad oma kogemusi ka meistermanifesteerijad Carmen Pritson ja Helina Tamm.

Kõik on võimalik, kui sellesse uskuda

“Viimase kolme aasta jooksul oleme jõudnud arusaamisele, et elu saab olla imeline ja külluslik, just selline, nagu sina ise soovid,” selgitavad korraldajad, miks nad otsustasid sellise seminari korraldada. “Meil oli kõik justkui hästi, aga see tunne, et tahaks midagi rohkemat, et meil endal on elule pakkuda midagi rohkemat, et me ise oleme võimelised millekski rohkemaks, see tunne ei andnud rahu. Kas sina tunned vahel, et kuskil on veel midagi? On veel midagi rohkemat? Mis siis oleks, kui kõik oleks võimalik? Kõik ongi võimalik kui sellesse uskuda!”

Sina oled iseenda elu looja

Kai ja Heike sõnul on kollektiivne energia hämmastav ja võimas, seetõttu meeldivad neile sellised sündmused, kus päriselt kokku tullakse ja koos luuakse midagi imelist.

Just 2020. aasta on selleks sobiv aeg, sest see aasta on olnud täis muudatusi – palju asju on teistmoodi kui oleme harjunud. Seetõttu tahavad korraldajad näidata, et vaatamata sellele, mis maailmas toimub, on alati võimalus valida. Oma elu lood sina ise iga päev, iga minut ja iga sekund.

Seminaril õpid:

  • Mis on manifesteerimine ja miks see oluline on
  • 4 peamist manifesteerimise sammu
  • Kuidas luua enda ellu jõukust ja häid suhteid
  • Kuidas olla oma soovides täpne
  • Kuidas teha pühendunud otsus
  • Kuidas kasvatada usku
  • Kuidas suunata oma mõtteenergiat

Osalejad valivad ühe asja või olukorra, mida hakkavad kohe oma ellu manifesteerima.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews