1. Avaleht
  2. Hingele
  3. PÄEV ISEENDALE I Kakaotants ja Silent Disco looduse rüpes
PÄEV ISEENDALE I Kakaotants ja Silent Disco looduse rüpes

PÄEV ISEENDALE I Kakaotants ja Silent Disco looduse rüpes

Kakaotants, Elja Tarkusteaed ja Tervendate Helide keskus korraldavad taaskord 11. juunil kakaotantsu ja Silent Disco looduses, otse elurikkuse keskel, kus koos elu tähistada ja õitseda. Ees ootab maagiline Elja tarkusteaed, 20 kilomeetrit Tallinnast, kus pehme maapind otseühendusena jalge all on, soe õhtupäike südameid paitab ning mahe suvetuul kuumasid tantsukehasid jahutab.

Mida päev toob?

Kakaorituaal – kõigile pakutakse kõrge kvaliteediga tseremoniaalset toorkakaod, mis avab südame ja paneb energiad liikuma.

Ekstaatiline tants ja Silent Disco – vabastav tantsurännak, kus kosmilised helilained kohtuvad maandavate rütmidega. Saad end välja elada, tühjaks ja täis laadida. Muusikalisele rännakule viib DJ Denis Vinogradov. Sel korral tantsitakse kõrvaklappidega ehk Silent Disco meetodil.

Helirännak – lõõgastav ja tasakaalustav heliteraapia gongide, kristallhelikausside, didgeridoo, trummide ja teiste pillidega, kus saab mõnusalt lamada ja rännata helide saatel iseendasse. Helirännakut viivad läbi Denis Vinogradov, Simo Santeri Virtanen ja Omida Velviste.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews