1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. TEE SELLEST OMA ELU PARIM AASTA I Mindset coach Karmo Kivil algavad juunis elumuutvad koolitused
TEE SELLEST OMA ELU PARIM AASTA I Mindset coach Karmo Kivil algavad juunis elumuutvad koolitused

TEE SELLEST OMA ELU PARIM AASTA I Mindset coach Karmo Kivil algavad juunis elumuutvad koolitused

Mindset coach Karmo Kivi tõdeb, et õige mõtlemise tähtsusest räägitakse palju, vähesed aga praktiseerivad seda. Igapäeva tormamine tundub olevat tähtsam (või siis mugavam). Minnakse trenni, sest tundub, et kui füüsis on vormis, siis automaatselt kasvab enesehinnang. “Osaliselt on see tõsi, kuid kas see kasvatab sinu sportilikke tulemusi, loob paremaid suhteid, kasvatab sissetulekuid sel määral, et tunned end ka rahulolevamalt? Kui mõtled vanaviisi endast, oma võimalustest ja tulemustest, ei tegele vaimse muskli arendamisega vähemalt sama intensiivselt kui füüsilise muskliga, on edasminek aeglane,” selgitab ta.

Õige mõtlemise tähtsusest räägitakse palju, vähesed aga praktiseerivad seda.

Kivi rõhutab, et oleks võimalik teha suuremaid arenguhüppeid, tunda elust rohkem rõõmu ja saavutada paremaid tulemusi, kui tõeliselt mõistaksid mõtete kvaliteedi tähtsust.

Kolmapäeval, 16.06 algaval 4-päevasel vebinaril “Edu tagava mõtteviisi ABC” tutvustab Kivi lihtsaid juhiseid, kuidas praktiseerida edu toovat mõtteviisi ja räägib läbi praktiliste näidete täpsemalt, millist mõju avaldab sees tulemustele.

28. juunil algab 10-liikmeline coachingu-grupp, kus kuue kuu jooksul tegeletakse iganädalaselt ühe teemaga, nii grupi- kui privaatsete coachingute abil. Lisaks mahukad eestikeelsed koolitusmaterjalid ja mentorite süsteem, kes toetavad uusi liikmeid stardisirgel tõhusama toimetamise ja edukama eluni.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews