1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Millest alustada, et elada oma unistuste elu? Katre Kulboki ja Kai Oja töötuba!
Millest alustada, et elada oma unistuste elu? Katre Kulboki ja Kai Oja töötuba!

Millest alustada, et elada oma unistuste elu? Katre Kulboki ja Kai Oja töötuba!

31. oktoobril toimub Tallinnas praktiline töötuba Katre Kulboki ja Kai Oja juhendamisel.

Paljud ütlevad, et kõige õnnelikumad on need inimesed, kes teevad seda, mida nad armastavad. Kas sina tegelikult tead enda suurimat kirge, millele sooviks pühendada oma elu? Mis paneks sind hommikuti voodist üles hüppama? Kui ei tea või pole kindel, siis aitavad Katre ja Kai välja selgitada, mida sa oma elus tahad.

Katre Kulbok aitab välja selgitada, mis on sinu tõeline kirg, mida sulle päriselt teha meeldib.

Kai Oja räägib sellest, kuidas minapilt ehk see, mida sa endast arvad, kas takistab või toetab nende kirgede järgi elamist ning kuidas läbi enda väärtustamise elada oma unistuste elu.

Tegemist on praktilise töötoaga, kus saad kohe teada oma viis peamist kirge ja juhised, kuidas elada õnnelikku ja täisväärtuslikku elu.

Miks peaksime elama kirge täis elu:
✔ elu on liiga lühike, et teha asju, mis meile ei meeldi;
✔ see teeb sind õnnelikumaks;
✔ sa oled palju järjekindlam;
✔ sa tunned lapselikku rõõmutunnet;
✔ sa ootad igat uut päeva põnevusega;
✔ tehes iga päev seda, mida armastad, ei tööta sa päevagi oma elus.

Mida töötoas teada saad:
✔ oma prioriteedid;
✔ saad teada valemi ja saladuse, mis aitab liikuda kirge täis elu poole;
✔ vastuse küsimusele, kui me nii palju asju teame, siis miks me neid ei tee;
✔ kuidas mitte lasta praegusel olukorral ennast mõjutada ja võtta vastutus kõige eest oma elus;
✔ kuidas ennast väärtustad, milline on su enesehinnang ja kui enesekindel oled.

◽ Katre on Eestis teine Passion Testi ja Self-Love’i facilitator ja hiljuti omandanud coach’i staatuse. Ta on enesearenguga tegelenud juba mitu aastat ja Passion Testi naistele teinud kolm aastat.

◽ Kai on maailma juhtiva eduõpetaja ja inimpotentsiaali esiletooja Bob Proctori õpetuste edastaja Eestis. Ta on muutnud oma minapilti 180 kraadi ning väga paljud asjad on tema elus saanud uue tähenduse.

Tagaside varasemates töötubades osalenutelt

“Jah soovitaksin, kuna väga paljud inimesed ei tea täpselt, mida tahavad ja kuidas oma eesmärke saavutada. Kuna töötubadesse tulevad kokku sarnase mõttemaailmaga inimesed, kelle lugusid kuulates ja nendega oma kogemusi jagades on võimalik leida üles õige suund, kuhu liikuda.”

“Jah, sain töötoast seda, mida ootasin. Kohtusin sarnase mõttemaailmaga inimestega, kellelt sain palju motivatsiooni ja suuna, mille läbi enda eesmärke realiseerima hakata.”

“Sain seda, mis ootasin. See tähendab seda, et sain mõistma, mis on tegelikult minu enda jaoks oluline. Eelnevalt arvasin teisiti. Olen väga õnnelik ja tänulik, et sain võimaluse selles töötoas osaleda.”

“See avab silmad ja aitab isegi leida su enda seest midagi, millest varem aimugi polnud!”

“Kindlasti soovitaksin seda töötuba, sest see on hea viis, kuidas iseendasse natuke sügavamale vaadata. Paljud meie soovid ei olegi tegelikult meile nii tähtsad, kui arvasime. Passion Test annab selles selgust. Kai annab lisaks hea baasi, kuidas neid soove realiseerima hakata.”

“Soovitaksin, kuna paljud räägivad, kuidas kõik on nii halvasti, aga samas tihtipeale ei tehta mitte midagi selle heaks, et asjad paremini oleks.”

Head Uudised GoodNews