1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. ANDESTA I Miks andestamine on oluline?
ANDESTA I Miks andestamine on oluline?

ANDESTA I Miks andestamine on oluline?

Randy Gage’i “Miks sa oled rumal, haige ja rahast lage…ja kuidas saada nutikaks, terveks ja rikkaks!” toob välja saladused, kuidas tuua oma ellu tervist, õnne ja küllust, kuid tavapäratul ja seninägematul viisil. Kriitiline, käre ja julmalt aus Randy Gage tulistab oma otsekohese keelekasutusega selle pihta, mis on hoidnud meid rumala, haige ja rahast lagedana, ning näitab teed, kuidas jõuda välja nutika, terve ja rikka elu juurde. Oma õpetusi illustreerib ta isiklikust elust võetud ohtrate praktiliste näidetega.

Foto: Shutterstock.com

Meie suurim vastane oleme meie ise

Randy Gage nimetab ennast külluse eest võitlejaks meie kõige suurema vastasega – iseendaga. Teda on nimetatud Külluse Jedi Rüütliks, sest tema ärid on aidanud saada miljonäriks ning ideed muutnud mõtlemist ja elu väga paljudel inimestel.

Autori ülimalt põnev elukäik keskkoolist väljakukkujast ja miinimumpalgaga nõudepesijast kuni eduni multimiljonärina on pannud imestama paljusid inimesi üle maailma. Sinna on ta jõudnud aga üksnes oma mõttemaailma, uskumusi ja käitumist oluliselt muutes.

Foto: Shutterstock.com

Briljantne ja järsk

“Randy raamat puudutab sind kindlasti. See raputab sinu muutumatuks jäänud uskumusi. Kui julged seda lugeda rohkem kui korra, siis luban sulle, et suudad muuta oma elu uueks kõigele, mida ihkad,” on öelnud “Mach II with your Hair on Fire” autor Richard Bliss Brooke.

MasterMindEventi algataja ja juht Art Jonak kirjeldab Gage’i kui briljantset ja järsku.  Sisekaemuslikku ja otse näkku ütlemisega. “Ta provotseerib sinu senist mõttemustrit. See on tõeline ja reaaleluline ülevaade, mis hoiab sind ahelais ja annab kompassi rikkuste juurde. Rikastatud põnevate sisevaadetega, kuidas tuua oma ellu tervist, õnne ja küllust,” kirjeldab ta raamatut.

Foto: Shutterstock.com

Andestamine avab külluseväravad 

Kui elad kättemaksuhimus, ei jõua armastus sinuni. Kui sinus valitseb pahameel, siis hoiad ohvrimeelsusest kinni. Ja kui hoiad kinni ohvri staatusest, siis ei ole sinus enam ruumi võitja staatusele. Pead negatiivsed tunded minna laskma, sest need vaid närivad sind seestpoolt ega lase häid asju oma ellu kutsuda.

Foto: Shutterstock.com

Mis sa arvad, kellele on kõige keerulisem andestada? Kui vastasid “iseendale”, siis panid täppi. Kui soovid külluse blokeeringuid eemaldada, siis tuleb veenduda, kas iseendale on andestatud. Niipea kui see on tehtud, avanevad inimese jaoks ka külluseväravad.

Soovitus! 

  • Andesta hinges kõigile, kes ei ole sinuga kooskõlas.
  • Küsi hinges andestust kõigilt, kelle suhtes oled kunagi valesti käitunud, kelle kohta kuulujutte levitanud, kellega kohut käinud või muul moel ebakõlas olnud.
  • Kui oled ka ennast süüdistanud ebaõnnestumistes või vigades, anna endalegi andeks!

Raamatu saab tellida kirjastuse Million Mindset e-poest!

Head Uudised GoodNews