1. Avaleht
  2. Hingele
  3. MÄNGULINE HINGAMISHARJUTUS I Roosa on armastuse energia värv! Mõtle roosalt ja hinga roosalt
MÄNGULINE HINGAMISHARJUTUS I Roosa on armastuse energia värv! Mõtle roosalt ja hinga roosalt

MÄNGULINE HINGAMISHARJUTUS I Roosa on armastuse energia värv! Mõtle roosalt ja hinga roosalt

Tasakaalukeskuse hingamisterapeut ja “Hinga ja ela!” raamatu autor Monika Palm kirjeldab, et sügav roosa on tingimusteta armastuse energia värv. Sellel on tervendav mõju kõigele. Saad seda kasutada paljude asjade tervendamiseks. Ka hingamisel on roosal värvil tervendav mõju. Närvisüsteem lõdvestub ja inimese energiaväli tugevneb roosa värvi ja hingamise mõjul. Roosat värvi energial ja hingamisel on vägi muuta inimese käitumist, suhtumist, negatiivseid mõttemustreid ja see on väekas abi nii inimestele kui ka olukordade muutmiseks.

Harjutus

  • Saa teadlikuks oma hingamisest ja inimesest või olukorrast, mida sooviksid hingamise, mõtte ja värvi väega toetada või aidata. Too see oma mõttesse. Saa teadlikuks nii enda, kui ka selle teise inimese hingamisrütmist. Usalda, et isegi kui see inimene ei ole sinu lähedal, on see võimalik.
  • Hinga loomulikult ja kujuta ette, et sa saadad roosat valgust sellele inimesele või selle situatsiooni poole. Lisa mõte: „Ma saadan armastust sellele inimesele või teatud asukohta.” See võimendab roosat energiat veelgi.
  • Hinga sisse, välja hingates saada roosa valguse energiat ümber selle inimese või situatsiooni. Koordineeri kujutlus samal ajal koos hingamisega.
  • Kui sul on ees ootamas pingeline kohtumine, koosolek või esinemine, siis enne seda hinga ja projekteeri selle ruumi ümber roosa energia. See aitab luua lõdvestunud olekut ja mõnusat atmosfääri, usaldust ja enesekindlust.
  • Kui tunned, et vajad tuge, siis ümbritse hingates ennast roosa energiaga, et luua kerget ja avarat olemist, enesekindlust, rahu.

Raamatu saab tellida Apollo ja Rahva Raamatu e-poest!

Head Uudised GoodNews