1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Laupäeval toimub teadliku hingamise ring
Laupäeval toimub teadliku hingamise ring

Laupäeval toimub teadliku hingamise ring

Laupäeval on Pranayama Tallinn juhi ja hingamisõpetaja Heiki Tomsoni juhendamisel võimalus lasta vabaks pinged, avada sügav ja lähedane ühendust oma kehaga. Tomson kutsub ühinema Pranayama Tallinna teadliku hingamise ringiga laupäeval 12. mail algusega kell 9.30.

Hingamishommikut alustatakse sellel päeval üles kerkinud mõtisklusega, mis puudutab inimeseks olemise olemust, praktiseeritakse erinevaid hingamistehnikaid ning luuakse koos atmosfääri hingamisseansil täielikumaks avanemiseks.

“Enamus inimesi on alateadlikult tagasi lükanud oma keha, tehes sellega kergeks haiguste tekke, kehakaalu tõusu ja stressi kogu oma keha-meele süsteemis. Selle hingamissessiooni jooksul fokusseerime läbi hingamise ühenduse loomisele oma keha-meele süsteemiga. Irooniline on, et kui oleme ühendatud iseendaga, on kergem suhelda teiste inimestega, meil on otsetee teha paremaid valikud ja võime tegelikult väärtustada protsessi nimega elu. Kutsun sind praktiseerima teadliku grupi hingamist, et tuua sind tagasi oma tõelise eesmärgi juurde,” kutsub hingamisõpetaja Heiki Tomson.

Kutsun sind praktiseerima teadliku grupi hingamist, et tuua sind tagasi oma tõelise eesmärgi juurde.

Rohkem infot leiab SIIT

Head Uudised GoodNews