1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LISATUD VIDEOD! Homme astuvad sadade naiste ette alasti hingega vaprad mehed
LISATUD VIDEOD! Homme astuvad sadade naiste ette alasti hingega vaprad mehed

LISATUD VIDEOD! Homme astuvad sadade naiste ette alasti hingega vaprad mehed

Suurseminari “Mehe sügavam tõde” korraldajad Raivo Juhanson ja Tiit Trofimov TV3 Seitsmeste stuudios koos uudisteankur Ingrid Teesalu ja kaassaatejuhi Keili Sükijaineniga.

Telliskivi loomelinnaku Vaba Lava ootab juba homme, 6. mail naisi suurseminarile “Mehe sügavam tõde”, kus mehed räägivad naistest ja endist. Jutuks tulevad tunded, seksuaalsus, spirituaalsus, empaatia ja haavatavus – teemad, mis on suurele osale meestest sageli kurnavamad kui Erna retk.

Formaalselt küll riides, kuid hinges alasti

Mehi on palju ja nende elukäsitlusi seinast seina. Ometi julgevad seminaril sõna saavad mehed sadade naiste ees iseendaks jääda ning oma tunnete eest vastutust võtta. Otse ja ausalt räägivad nad oma rollidest abikaasade, isade ja poegadena – formaalselt küll riides, kuid hinges alasti.

VAATA TV3 INTERVJUUD!

Delikaatne arukus aitab

Neist mõned jagasid enda kogemusi juba enne seminari. Elu viis näiteks Osho meditatsioonide juhi ja sisekujundaja Tiit Trofimovi kokku piltilusa naisega – sellisega, kelle vahetus läheduses iga mehe vegetatiivne närvisüsteem koostööst keelduda ähvardab. Kaunid naised on üldjuhul aga targad ja nii lahenes ka Trofimovi patiseis toona ainult tänu partneri delikaatsele arukusele.

Seksikus ja teesklematult lihtne veetlus 

Telemees Hannes Võrno jaoks tähendab seksikus teesklematult lihtsat veetlust, millel pole meigipotsikutest pärit kommertskaunidusega mingit seost. “Väga seksikas naine on minu jaoks see, keda ma himustan, kui ta istub, minu triiksärk seljas, kapinurga peal köögis, kõigutab jalgu ja joob külma apelsinimahla,” avas Võrno naiste tõelist karismat.

Väga seksikas naine on minu jaoks see, keda ma himustan, kui ta istub, minu triiksärk seljas, kapinurga peal köögis.

Sõda naistega

Meditatsiooniõpetaja ning enesearengunõustaja Raivo Juhanson aga armus noorena imelisse naisesse. Olles avatud, siiras ja puhas, sai ta vastutasuks paraku kogemuse, kus armastatu teda parima sõbraga pettis. Juhanson kapseldus pärast šokki endasse ja sõdis naistega aastaid, kartes lähisuhteid ja nende võimalikku valu.

Aitab vanemate pidevast tülidest

Valgete randadega surfiparadiisist Arubalt pärit Dave Bentoni lapsed aga kasvasid üles vanemate pidevate tülide keskel. Ühel päeval otsustas eurolaulustaar, et aitab küll – ning vahetas enda 24 aastat kestnud õudusabielu uue ja õnneliku vastu.

Võimalus olla see, kes sa oled

Restoranide omanik ja Raadio 2 saatejuht Rain Tunger on nüüdseks veendunud, et füüsilisest kohalolust, lastega tegelemisest ja finantsturvalisusest lähisuhtes lihtsalt ei piisa. Hoopis rohkem loeb empaatia ja kaaslasele antud võimalus olla see, kes ta on. Ometi pole Tunger seda kõike kogu aeg teadnud – ahhaa-elamus tabas meest kord hommikulauas, nähes enda vastas istumas seletamatult kurba elukaaslast.

Hea ja halb pool 

Teadvelolekuõpetaja Alar Ojastu suudab enesesse kaevuda ja kaardistada topograafilise täpsusega nii hingesoppide süngeid grotte kui ka sinisäravaid laguune.

“Minus on terve hulk ahnust, minus on terve hulk sarkasmi, minus on terve hulk irooniat – negatiivset mõtlemist enda ja teiste osas,” pihtis Ojastu. “Aga see ei ole kõik, sest ma tean, et minus on ka ülihea, soe, armastav, rahulik, selge, kaastundlik, hea-hea pool olemas.”

Minus on ka ülihea, soe, armastav, rahulik, selge, kaastundlik, hea-hea pool olemas.

Meeste sügavamat tõde aitavad juba homme Vaba Laval nähtavale tuua:

Dave Benton – 2001. aasta eurolaulu võitja ja reikimeister.

Alar Ojastu – koolitaja, kelle peamine fookus on inimese arengul organisatsioonis. Ta on litsentseeritud teadvelolekuõpetaja ning käsitleb sügavuti stressi-, tööõnne- ja meeskonnateemasid.

Kaido Pajumaa – Motivaatori juhtide ja meeskondade koolitaja, meditatsioonide ja jooga praktiseerija.

Rain Tunger – mitmete restoranide osanik, Raadio 2 saatejuht, šamaanipraktikate austaja ja mediteerija.

Ville Jehe – üks Delfi asutajatest ja loomemajanduse arendaja, Eesti Arengufondi nõukogu esimees, ettevõtja, koolitaja ja vägagi tasakaalus mees.

Raivo Juhanson – ettevõtja, jooga- ja meditatsiooniõpetaja ning enesearengunõustaja.

Tiit Trofimov – sisekujundaja, ettevõtja, Osho meditatsioonide juht, joogaõpetaja ja sidekoemassaaži terapeut.

Üllatusesinejaks on suurseminaril Hannes Võrno, kes alustas hiljuti joogatundidega ning juhib hetkel Tallinna Televisiooni telesaadete esikohal kanda kinnitavat telesaadet “Hannes Võrno 33 minutit”.

Kui soovid teada saada, milline on meeste sügavaimates hingesoppides peituv tõde, oled õige inimene suurseminaril osalema. Naiste suurseminar “Mehe sügavam tõde” toimub Tallinna loomelinnaku Vabal Laval 6. mail kella 12–18. Pilet maksab 55 eurot. Täpsem info kodulehel www.vabamehetee.ee.

 

Head Uudised GoodNews