1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kaidi Karilaid: suurseminar “Vali ennast” julgustab tegema endaga kooskõlas olevaid valikuid
Kaidi Karilaid: suurseminar “Vali ennast” julgustab tegema endaga kooskõlas olevaid valikuid

Kaidi Karilaid: suurseminar “Vali ennast” julgustab tegema endaga kooskõlas olevaid valikuid

5. jaanuaril toimub Saku Suurhallis suurseminar „Vali ennast!“, mis julgustab inimesi nägema, et meil kõigil on võimalik teha valikuid kooskõlas iseendaga ja et alati on midagi veel võimalik, alati leidub väljapääs, isegi kui elu tundub hetkel võimatu.

Seminar on ka oma vormilt midagi täiesti ainulaadset ₋ igal osalejal on võimalus valida endale kas iste-, voodi- või seisukoht. See sümboliseerib tõsist sammu, et astuda välja oma mugavustsoonist. “Ürituse eesmärgiks on eneseareng, andes edasi lugusid, mis muudavad maailma. Esinejate kogemuste kaudu saab seminaril osaleja teadlikumaks teemadest, mis kõiki huvitavad, kuid millest avalikult ei räägita – seks, ärevushäired, suhted, vägivald, tervis,” ütles suurseminari peakorraldaja, õnnekoolitaja Kaidi Karilaid. „Et oma elu muuta, tuleb õppida usaldama iseennast, ennast kuulama − mis on see, mida sa päriselt tahad, mis on sinu südamesoov?“

Karilaidi sõnul asus ta erilist seminari looma selleks, et inimesed teadvustaks: alati on midagi veel võimalik, isegi kui kõik tundub võimatu. “Sinul on vägi, avasta see, kasuta seda. Sa ei pea kannatama, et oma elu elada. Sa saad näha võimalusi ja südantliigutavaid lugusid, kus inimesed on reaalselt muutnud oma elu ühe valikuga ₋ valides ennast, mis on muutnud omakorda Maailma.”

Seminaril toimub ka ühine Access Bars® seanss. Sellega mõjutatakse käte abil peas olevaid 32 energiapunkti. Karilaidi sõnul on see justkui delete-nupp arvutis, mis aitab iganenud mõttemallidest vabaneda, tehes ruumi uutele eesmärkidele, uutele valikutele. „Ei tasu oodata, et väline maailm tuleb ja teeb sinu elu korda. Sa ise oled see vägi, kes muudab maailma.“

Karilaid lubab: Sellisel üritusel sa veel käinud ei ole. Siin puuduvad kõiksugu loogikareeglid ja midagi pole õige ega vale, kõik oleneb vaid sellest, millisest vaatepunktist sa julged ennast vaadata. Julgustame kaasa võtma oma patja, et maha pidada üks tõsine debatt ja… padjasõda. Kindlasti võta kaasa ka salvrätikud, nutt ja naer on garanteeritud!”

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews