1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Kai Oja ja Heike Pettinen korraldavad 21-päevase väljakutse „Tänulikkus kui elustiil”
Kai Oja ja Heike Pettinen korraldavad 21-päevase väljakutse „Tänulikkus kui elustiil”

Kai Oja ja Heike Pettinen korraldavad 21-päevase väljakutse „Tänulikkus kui elustiil”

Kai Oja & Heike Pettinen korraldavad 21-päevase väljakutse „Tänulikkus kui elustiil”, mis algab 29. märtsil.

Tänulik süda elab rõõmus ja teadmises, et elu on imeline. Ta oskab olla tänulik iga antud ülesande eest elus ja näha ka igas takistuses võimalust, saada veel paremaks, kasvada ja areneda inimesena. Tänulikkus viib kogu meele universumi loovate energiatega harmooniasse. Tänulikkus juhib meele neile radadele, mida mööda head asjad tulid ellu, ning avab järgnevate õnnistuste voo.

Tänulik süda elab rõõmus ja teadmises, et elu on imeline.

Foto: Shutterstock.com

„Tänulikkus tõstab sinu sagedust ja see määrab selle, milliseid inimesi, olukordi ja võimalusi oma ellu tõmbad. Kui mõtled positiivselt, tunned ennast hästi, kui aga negatiivselt, siis muremõtted üha süvenevad. Tõmbad alati ligi energiat, millega oled harmoonias. See on üks universumi seadustest, mis toimib, usume seda või mitte. Tee tänulikkusest oma elustiil!” ütleb Kai.

Kui mõtled positiivselt, tunned ennast hästi, kui aga negatiivselt, siis muremõtted üha süvenevad.

Foto: Shutterstock.com

„Tänulikkus on õpitav, täpselt nii nagu sa õppisid käima, ennast riidesse panema, lugema või arvutit kasutama. Tänulikkusest on võimalik teha osake enda igapäevasest elust,” jätkab ta. „Miks armastan ma tänulikkust nimetada kuldvõtmekeseks? Sellepärast, et oskus märgata head kõiges, mis sinu elus on, annab sulle võimaluse kogeda rohkem rõõmu ja rahulolu igas päevas. See on see võti, mis avab uksed õnnelikuks eluks.”

Kai ja Heike on omandanud tänupraktika ja rakendavad seda igapäevaselt kõigis oma ettevõtmistes. Nad teavad, kui võimas see on ja kui palju see mõjutab nende igat päeva.

„On imeline teada, et iga päev, kui silmad avad, on algamas uus päev, iga uus hommik on sinu võimalus kirjutada uus peatükk oma elus. Ei ole midagi ilusamat kui hetk, milles oleme praegu, siin toimub kogu looming. Ei ole vaja takerduda sellesse, mis sinuga kunagi juhtus. Ei ole vaja anda oma energiat sellele, mis oli. Nii lood sa seda iga hetkega vaid juurde,” sõnavad Kai ja Heike.

Ei ole midagi ilusamat kui hetk, milles oleme praegu, siin toimub kogu looming.

Foto: Shutterstock.com

„On olemas tänulikkuse seadus ja kui tahate saavutada tulemusi, mille poole püüdlete, peate seda seadust kindlasti järgima. Tänulikkuse seadus tugineb looduse põhimõttel, mille kohaselt „tegevus ja reaktsioon on alati võrdsed ning vastassuunalised”. See tähendab, et väljapoole viivale jõule järgneb alati teistpidine vastasjõud. Seega peab tänuliku kiituse väljendamine viima samasuguse, meie poole tuleva reaktsioonini. Tänulikkus vabastab meis energia, mis laieneb viivitamatult universumisse, kus see silmapilkselt saadetakse meile samas mõõdus tagasi,” kirjutab Wallace D. Wattles raamatus “Rikkaks saamise teadus”.

Mida väljakutselt saab?

Kai ja Heike lubavad, et väljakutse läbinu avastab endas loovuse, püsib terve ja on võimeline tundma rõõmu väikestest asjadest; paranevad suhted lähedaste, sõprade ja kolleegidega.

Väljakutselt saab harjumuse praktiseerida tänulikkust, harjumuse tunnustada ennast, positiivse ellusuhtumise ja oskuse märgata head. Väljakutse lõpetanu õpib muutma negatiivset positiivseks, andestama minevikus juhtunule ja kuulama oma sisemist häält, intuitsiooni. Ta saab toetava Facebooki-grupi ja arengupartneri.

Kuidas väljakutse välja näeb?

Kõik tegevused toimuvad privaatses Facebooki-grupis. Igal hommikul on osalejaga tänulikkusepraktikat tegemas Heike ja igal õhtul tunnustamist läbi viimas Kai. Lisaks sellele on igal nädalal oma teema, millest grupis otse-eetris lähemalt räägitakse.

Kajastatavad teemad on:

  • Mõtted – teaduslik teooria aju ja mõtete kohta
  • Tunded – kuidas tunded loovad, universum ei saa sõnadest aru, ta reageerib ainult tunnetele
  • Tegevused – kui sa ei tegutse, siis ei muutu mitte midagi

16. märtsini on hind soodsam. Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews