1. Avaleht
  2. Hingele
  3. JUBA TÄNA I Tasuta koolitus, kuidas vabaneda ärevusest ja hirmust, et saavutada oma unistused
JUBA TÄNA I Tasuta koolitus, kuidas vabaneda ärevusest ja hirmust, et saavutada oma unistused

JUBA TÄNA I Tasuta koolitus, kuidas vabaneda ärevusest ja hirmust, et saavutada oma unistused

Mindset coach Karmo Kivi korraldab juba täna kell 12 tasuta koolituse, kus jagab praktilisi nõuandeid ja näpunäiteid, kuidas jõuda soovitud tulemusteni ja unistuste ellu viimiseni.

Kivi tõdeb, et me ei ole rahul oma eluga, aga me ei ole valmis ka midagi tegema. Me tahame elada “turvaliselt”, me tahame kõigile meeldida. “Kui sa tahad kõigile meeldida, siis sa ei julge suurt midagi teha, sest sa elad pidevas kriitikahirmus. Mida teised minust arvavad. Unusta see! Pole vahet mida teised arvavad. Sa pead meeldima endale,” rõhutab Kivi.

Karmo Kivi. Foto: Karen Härms

Küsi endalt:

  • Kas sa meeldiksid endale, kui sa kohtaksid ennast?
  • Kas sa elad oma unistuste elu?

Kivi on ühe maailma hinnatuima inimvõimete arendaja, koolitaja ja coach’i Bob Proctori juhendamisel omandanud süsteemi teadmistest ja tegevustest, mis viivad tulemusteni. Proctor on meetodit arendanud ja kasutanud ligi 60 aastat ja see töötab.

“Kui oled valmis tõesti oma tulemusi parandama, valmis investeerima aega, mitte ainult füüsilise keha, vaid ka mentaalse poole treenimisele, sest muidu “vormi” ei saa, oled positiivne ning avatud meeltega, tere tulemast! Me julgustame ning toetame üksteist. Meie eesmärgiks on tasakaalustatud ning külluslik elu. Soovid sama? Ühine meiega!” julgustab Kivi.

Head Uudised GoodNews