1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. TASUTA 5-PÄEVANE SEMINAR I Häälesta end rahasagedusele!
TASUTA 5-PÄEVANE SEMINAR I Häälesta end rahasagedusele!

TASUTA 5-PÄEVANE SEMINAR I Häälesta end rahasagedusele!

Mindset coach Karmo Kivi sõnab, et paljude jaoks valmistab muret rahateema. Küll teeks, kui oleks… Ta rahustab, et see on normaalne tunne. Seetõttu korraldab ta tasuta 5-päevase veebiseminari “Raha sagedus”, mis alustab 1. novembrist.

Sa ei ole sündinud siia ilma, et ära elada ja ots-otsaga kokku tulla

“Sa oled sündinud, et areneda ja kasvada inimesena. Kasvusoov ja parema elu soov on olemas igas inimeses. Meil on kombeks seada endale piiranguid, mis lähtuvad mingitest oma hirmudest või ühiskonnas levinud uskumustest ja arvamustest,” räägib Kivi ja küsib, et kui palju kordi oleme oma elus kuulnud ütlemist, et “Raha ei ole kõige tähtsam”, “Raha pole minu jaoks tähtis” või “Ma ei hooli rahast”? Ta tõdeb, et reeglina kipuvad seda ütlema inimesed, kellel raha ei ole. Nad tunnevad end ebamugavalt. Mugavalt tunnevad rahast rääkides need, kellel seda on.

Sa oled sündinud, et areneda ja kasvada inimesena.

Raha on oluline

Raha on maksevahend, sest aitäh eest poes, arsti juures, koduostul arveid pole pole võimalik tasuda. “On nii? Raha on sulane, sina oled isand. Mitte vastupidi,” ütleb Kivi.

Miks on aga nii, et vaatamata jõupingutustele on sissetulek aastast aastasse umbes sama suur. Isegi kui korraks suureneb, naaseb turvalisse “keskmisse” tsooni.

Kivi sõnab, et plaanib veebiseminaril jagada mõtteid ja inspiratsiooni, praktilisi juhiseid, mida kohe ette võtta, et tunneksid end rahale mõeldes ja uusi sissetulekuallikaid leides kindlamalt.

Aitäh eest poes, arsti juures, koduostul arveid pole pole võimalik tasuda.

Koolitus toimub “Kuidas häälestada ennast raha sagedusele” suletud grupis!

Head Uudised GoodNews