1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Hooaja esimene Ekstaas toimub Tallinnas, City Yoga Studios
Hooaja esimene Ekstaas toimub Tallinnas, City Yoga Studios

Hooaja esimene Ekstaas toimub Tallinnas, City Yoga Studios

Hooaja esimene Ekstaas toimub 7. oktoober Tallinnas, City Yoga Studios. Ekstaas on rännak, kus tantsides suundud aina rohkem enda südamesse. Rännakut alustatakse kakaoga ja ekstaasini aitab viia Keijo Tismus ehk DEEJAY K.O.

Keijo Tismus. Foto: Irmeli Rand

„Sel õhtul kogeme midagi maagilist ja imelist, mis taastab ühenduse ja loob kontakti meie endiga. Toetame selle rännakuga sinu imelist olemust. Lähme mõnusale rännakule läbi ekstaasi, tähistades rõõmu ja elu ning hoiame südamed avatuna! Sa oled väärt kogema seda õhtut,“ lausuvad korraldajad.

Rännakut alustatakse kakaotseremooniaga, mille läbi õnnistatakse ennast ja enda olemust. Korraldajad sõnavad, et kakao on meie südame toetus ja avaja ning aitab meie algolemusel paremini välja tulla. Tseremoniaalset kakaod serveerib Carolin Ligi.

Peale tseremoniaalset kakaod liigutakse sujuvalt üle ekstaatilisele tantsule. Ekstaasini aitab kõiki osalejaid viia võimsa energiaga Keijo Tismus ehk DEEJAY K.O „Põnevad Aafrika helid, uus ja värske muusika ning mõnusat vibratsiooni tekitavad rütmid aitavad tuua su sisse meeletus koguses positiivseid emotsioone. Tants viib sind rännakule, mille sihtpunktiks on su enda süda,“ selgitavad korraldajad. Setile lisab vürtsi trummivirtuoos Rauno Vaher.

Rauno Vaher. Foto: Silver Siilak

Õhtu lõpetatakse mõnusa maandava helirännakuga. Helirännak viib täielikku lõdvestusse, kus meel saab rahuneda ja keha puhata. Siis saab integreeruda kõik see, mis sel õhtul endas avatud sai. Helirännakut aitab luua Denis Vinogradov.

Head Uudised GoodNews