1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Energiate meister Jose D. Figueroa Garcia: eestlased on tugev rahvas
Energiate meister Jose D. Figueroa Garcia: eestlased on tugev rahvas

Energiate meister Jose D. Figueroa Garcia: eestlased on tugev rahvas

„Eestis on palju maagiat, eestlased on tugevad, tundlikud ja väga huvitatud enesearengust, see on neil veres,“ tõdeb Hispaania päritolu vaimne õpetaja José D. Figueroa Garcia, kes alustab 22. märtsil Eestis kursust „Intuitsioon, empaatia ja teadlikkus – tervenduse meistriklass“ ja 26.-28. aprillini kursust “Hinge õppetunnid: küllus ja rahulolu loov eneseteostus”.

Ta lisab, et samasugust maagiat on ta kohanud Soomes, kus ta samuti seminare korraldab. Varem viisid reisid teda pidevalt eri mandrite vahet, kuid viimasel ajal on ta keskendunud just Soomele ja Eestile.

Seekordsel kursusel „Intuitsioon, empaatia ja teadlikkus“ käsitletakse reaalsuse tajumist sellisena, nagu see tegelikult on, mitte nagu on meie uskumused. Teadmisi antakse sellistel teemadel nagu transpersonaalne psühholoogia, taoistlik ja budistlik mõtteviis, tervenduse varjatud pool, universumi ja tervenduse salajased seadused. See on väga põhjalik kursus energeetilise tervenduse teemal, mis sisaldab sügavat teoreetilist ja praktilist õpetust reaalsuste ja intuitiivse reiki kohta ning põhineb iidsetel esoteerilistel Jaapani traditsioonidel.

Figueroa usub, et kui seletada haiguse olemust lahti nii energeetilisest, psühholoogilisest kui ka meditsiinilisest vaatenurgast, on inimestel ja terapeutidel rohkem relvi haigusega võitlemiseks.

Üks tema lemmikvaldkond, millega ta on nüüdseks tegelenud juba paarkümmend aastat, on Bachi õieteraapia. Kokkuvõtlikult põhineb see teraapia sellel, et inimese hing ja keha on tervik ning kui hing on saanud haiget, kannatab ka keha. Aga samas on ka vastupidi: kui hinge rõõmustada just sellele inimesele ja tema hingeseisundile vastavate õietilkadega, siis tema meeleseisund ja emotsioonid tasakaalustuvad ning sellega terveneb ka keha.

Õieteraapia töötas juba sadakond aastat tagasi välja Inglise arst, meditsiiniteadlane, bakterioloog ja homeopaat Edward Bach (1886-1936). Tema kuulsaim lause on: „Ravi haiget, mitte haigust!“ Tema elutöö on õieteraapia, mis käsitleb taimedest saadud 38 ravipreparaadi ehk nn Bachi õietilkade toimet. Haigeid ravides jõudis dr Bach tollal väga uuenduslikule seisukohale, et haiguste põhjuseks on sageli ebakõla meeleseisundi ja emotsioonide vahel ning hingevalu manifesteerub lõpuks kehaliste hädadena. Seetõttu pooldab Bach inimese kui terviku ravimist, pöörates tähelepanu ka tema isiklikele kannatustele, et hinge ravida. Tema süsteem põhineb 38 preparaadil, mis koosnevad metsikutest õitest ja on koostatud revolutsioonilisel viisil, mida nimetataksegi Bachi meetodiks. Sel meetodil tinktuure valmistades õnnestus Bachil õitest saada kõrgeimat vibratsiooni, sest tegemist on puhtalt energiapreparaadiga. See ei sisalda taime aktiivseid osasid ning sellel ravimil pole kõrvalmõjusid ega vastureaktsioone. See teeb Bachi preparaadist kõige turvalisema loodusliku preparaadi.

Jose Figueroa on loonud unikaalse meetodi, kuidas identifitseerida inimese hinge õppetunde, karmamustreid ja vaimseid arhetüüpe, et leida just need õiged õietilgad, mis toetavad vaimse ja füüsilise tasakaalu saavutamist. Just õige inimtüübi ära tabamine on tilkade mõju võti, selle töö vundament. Valele tüübile ebasobiv tilk ei mõju, ei täida oma eesmärki ega toeta inimest tema protsessides. Õige tilk ja hästi ära tuntud tüüp on aga kombinatsioon, mille tulemused on hämmastavad. Nii saavad kiirelt ravitud paljud erinevad probleemid nii vaimsel kui ka füüsilisel tasandil, näiteks lastel voodimärgamine, õudusunenäod, emasõltuvus jne, täiskasvanutel armukadeduse, enesearmastuse ja seksuaalsusega seotud teemad.

Endas neid sügavaid psühholoogilisi, hingelisi ja karmalisi mustreid ja õppetunde avastades ning õigete Bachi õietilkadega kombineerides on avardumised, transformatsioonid ja elukvaliteedi kõrgemale viimine iga inimese jaoks käeulatuses. Selged, lihtsad ja põhjalikud teadmised õietilkadest aitavad kaasa enesesse süüvimisele, blokeeringute vabastamisele ja mustrite muutmisele. “Oluline on osata näha suurt pilti, sest siis saab avastada, kuidas aidata ennast ja lahendada mentaalseid ja isegi füüsilisi probleeme.Sellest räägib põhjalikult Jose oma Bachi õietilkad kursustel, mis käsitlevad lisaks Bachi õietilkadele ka hingeõppetundide, karmaliste mustrite ja emotsionaalsete ja mentaalsete arhetüüpide tundma õppimist.

Hinge õppetundide ja Bachi õietilkade koolitus on ainulaadne selle poolest, et see on väga põhjalik. Aasta jooksul käsitletakse viies moodulis erinevaid teemasid, nagu armastus, seksuaalsus ja perekonnasuhted (2 moodulit), enesehinnang, hirmud, sõltuvused, eneseteostuse ja tööga seotud stress (2 moodulit), kroonilised haigused ja valu, ravikreemide valmistamine (1 moodul). Kursustel osalemine on soovitatav erinevatele terapeutidele ja ka neile, kes on huvitatud enesearengust.

Juba 26.-28. aprillini on võimalik osaleda esimeses töötoas „Hinge õppetunnid: küllus ja rahulolu loov eneseteostus”. Selle kursusemooduli fookuses on küllus, enesehinnang, rahulolu loov eneseteostus ja tööalane edu. Saad teada, kuidas kogeda läbi oma tegemiste senisest rohkem küllust ja heaolu, parandada suhteid rahaga, jõuda suurepärase enesehinnanguni ja nautida rahuldust pakkuvat eneseteostust nii isiklikus arengus, loomingulises kui ka töises vallas. Õpid kindlaks tegema ja mõistma eelnevate eluvaldkondadega seotud foobiaid, sõltuvusi ja teisi inimhinge kannatusi ning omandad hästitoimivad oskused, teadmised ja töövahendid nendest vabanemiseks.

Lisaks võtmetele sisemise tarkuse ja kasvu juurde annab see töötuba, nagu kõik teisedki “Hinge õppetundide” kursuse osad, sinu käsutusse arvukalt praktilisi töövahendeid, muu hulgas teadmised ja oskused Bachi õieekstraktide kasutamiseks. Lähemalt käsitletakse erinevaid hirme, enesehinnanguprobleeme, sõltuvusi, karmaväljakutseid, karjääriga seonduvaid katsumusi ja tööstressi. Vaimsete kannatuste tegelikke põhjuseid ära tundes ja sügavalt mõistes on sinu võimuses aidata endal ja teistel nendest turvaliselt välja tulla.

Loe lähemalt Jose Figueroa koolitustest siit:

Šamanistlikud lepingud 12.03.

Karma esoteerilised saladused ja karmatervendus 19.03.

Intuitsioon, empaatia ja teadlikkus – tervenduse meistriklass 22.-24.03.

Külluse vaimsed seadused ja raha esoteerika 26.03.

Hinge õppetunnid: küllus ja rahulolu loov eneseteostus 26.-28.04.

Head Uudised GoodNews