1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. DJ Keijo Tismus: teistele rõõmu pakkumine hoiab mul endal rõõmu sees
DJ Keijo Tismus: teistele rõõmu pakkumine hoiab mul endal rõõmu sees

DJ Keijo Tismus: teistele rõõmu pakkumine hoiab mul endal rõõmu sees

DJ Keijo Tismus, kes astub üles Rõõmufestivalil, räägib, et inimesed on öelnud, et tema puhul on tegu ühe rõõmsaima ja energilisema DJ-ga, keda eales on nähtud.

Keijo Tismus. Foto: Irmeli Rand

Tema jaoks teeb eriliseks festivali juures mitmed rõõmsad näod, hea muusika ja mõnus suvine hõng. „Puhas rõõm on pakkuda Rõõmufestivalil rõõmsatele inimestele veel rohkem rõõmu!“ räägib ta enda eesmärgist.

Keijo Tismus. Foto: Irmeli Rand

Soov elada täisväärtuslikku ja õnnelikku elu

Keijo defineerib õnne enda jaoks nii: „ Mina arvan, et õnn on avatud südamega elamine ja heaolutunne igaühe enda sees, mis on katkematu ja kestab päevast-päeva, aastast-aastasse.“ Rõõmuks võib nimetada kõiki positiivseid hetki meie elus ja õnn on nende rõõmsate hetkede kogum. Talle endale toob enim rõõmu, kui ta on „sõiduvees“ oma meelistegevustega – sündmuste loomise ja muusika mängimisega laval.

Keijo Tismus. Foto: Erakogu

Keijo on enda elus kogenud palju rõõmsaid, aga ka negatiivseid hetki. Ta on nende hetkede üle mõtisklenud ja jõudnud arusaamani, et tahab elada täisväärtuslikku ja õnnelikku elu. „Me elame selles kehas üks kord ja tahan võtta sellest maksimumi parimal moel,“ selgitab ta. Ka teistele rõõmu pakkumine hoiab tal endal rõõmu sees. Tehes inimesi õnnelikumaks on ta ka ise aina õnnelikum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RÕÕMUFESTIVAL (@roomufestival)

Selleks, et rõõmu rohkem hinnata, ei arva DJ, et oleks vaja ilmtingimata rohkem õnnetuid hetki. Pigem vajame sügavamaid hetki, mis ei pea ilmtingimata olema õnnetud.

Keijo Tismus. Foto: Irmeli Rand

Oma rõõmuvalemit soovitab Keijo kõigil kohe ise järele proovida:

  • Sule silmad, hinga sügavalt sisse ja pikalt välja.
  • Lõdvestu.
  • Mõtle enda hiljutisele rõõmuhetkele.
  • Hinga veel sügavalt sisse ja pikalt välja (korda seda mitu korda).
  • Lõõgastu.
  • Naerata.
  • Ole kohal.
  • Ole hetkes!

Keijo Tismus astub Rõõmufestivalil üle DJ-na, mis saab kindlasti olema lõbus, haarav ja energiat tõstev sett. DJ lubab läbi muusika tuua külastajatele positiivset vaibi, mida inimesed saavad pärast festivali edasi viia ja anda. „Muudame maailma paremaks ja rõõmsamaks paigaks!“ kutsub ta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RÕÕMUFESTIVAL (@roomufestival)

Head Uudised GoodNews