1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Brandon Bays`i Rännaku veebiseminar: avasta, miks ja kuidas emotsioonid sinu tervist mõjutavad
Brandon Bays`i Rännaku veebiseminar: avasta, miks ja kuidas emotsioonid sinu tervist mõjutavad

Brandon Bays`i Rännaku veebiseminar: avasta, miks ja kuidas emotsioonid sinu tervist mõjutavad

7.-9. oktoober toimub rännaku intensiivseminar veebis Brandon Baysiga. 3 päevane nädalavahetus aitab avastada, miks ja kuidas emotsioonid tervist mõjutavad, arendada oskuseid, mis aitavad läbi elu lahendada esile kerkivate probleemide tegelikke põhjuseid ja mõista suurt tänutunnet kõige hea osas, mis sul elus juba täna on.

Brandon Bays. Foto: Rännak

Tugevat emotsiooni alla surudes, tekivad kehas ühendid, mis blokeerivad teatud raku retseptorite tööd

Rännak sündis Brandon Bays`i enda otsese kogemuse kaudu 26 aastat tagasi, kui ta tervenes korvpalli suurusest kasvajast. Selle tervenemise kingitus oli see, et Brandon leidis, kuidas minna rännakule endasse ja pääseda ligi piiritule potentsiaalile. Sellele osale endas, mis paneb südame tuksuma, silmad särama ja juuksed kasvama. Selle sügavaimal tasandil, hinge tasandil, kus saad ligi tervendavale väele ja rändad iseenda keha erinevatesse osadesse, kuhu on peidetud vanad rakumälestused. Teadus on avastanud, et kui tunneme tugevat emotsiooni ja seda alla surume, tekivad meie jaoks kehas keemilised ühendid, mis blokeerivad teatud raku retseptorite tööd. Hiljem, kui haigus tekib, siis see tekib just seal, kus rakud on blokeerunud. Samuti on avastatud, et kui tunned enda emotsioone väga loomulikult ja vabalt, nagu laps seda teeb, siis raku retseptorid püsivad avatud. „Tänu minu tervenemise teele leidsin väga praktilise meetodi, kuidas minna enda sisse, sinna kus rakud on blokeerunud ja nähtavale tuua seal olevad vanad mälestused ja emotsionaalne valu. Et teha läbi sügav ja puhastav protsess, mõistmaks, mis sinuga juhtus ja vabastada see. Jõuda lõpuks andestamiseni, nii et uued rakud saavad sündida ilma selle vana teadvuseta. Rännaku töö on tuntud nii emotsionaalse tervenemise, kui ka füüsilise tervenemise poolest. Praegu on Del Aviv’is (Iisrael) kaks haiglat, üks vähi osakonnas ja teine südame haiguste osakonnas, kus on võimalik sul peale operatsioone teha läbi nädalane rännaku programm. Programmis saad vabastada oma haiguse emotsionaalsed algpõhjused, et see haigus ei ilmuks uuesti sinu eluteel, sest sa ei saanud märguandest aru,“ sõnab Brandon.

Teadus on avastanud, et kui tunneme tugevat emotsiooni ja seda alla surume, tekivad meie jaoks kehas keemilised ühendid, mis blokeerivad teatud raku retseptorite tööd.

Brandon Bays. Foto: Rännak

Ta jätkab: „Rännak on väga võimas töö ja intensiivseminar on väga sügav iseendasse vaatamine. Koged seal mitte ainult sügavaid õpetusi, vaid ka meditatsioone ja protsessitööd koos minuga. Samuti saad kaaskoolitajaga otse suhelda ja küsida küsimusi. Leida vastuseid ja jagada oma kogemust. Loomulikult ka protsessitöö paarilisega on oluline. Nii et see on väga dünaamiline ja elumuutev aeg. Sa tuled koju iseendasse ja leiad rahu. Minu palve on, et sa ei koge ainult seda suurt puhastust, vaid et sa võtad need oskused enda ellu kaasa, et saaksid lahendada ära, mis iganes teemad üles tulevad ja pakkuda ka seda oma lastele, perele ja sõpradele. Et me kõik saaksime võtta eest ära selle, mis meid varjutab ja tuleksime koju iseendasse, rahusse ja heaolusse. Suur südamlik Namaste ja ma ootan väga, et jagada seda võimast tööd. Seda elumuutvat ja vabastavat tööd sinuga. Namaste.“

Rännak on väga võimas töö ja intensiivseminar on väga sügav iseendasse vaatamine.

Rännakult saad kaasa tõhusad vahendid ja elumuutvad meetodid, mis aitavad:

  • avastada, miks ja kuidas emotsioonid sinu tervist mõjutavad.
  • kogeda sügavat rõõmu, rahulolu ja vabaduse tunnet pärast seda, kui oled lahendanud traumade ja mineviku haavumiste sügavamad põhjused.
  • lõpetada peas ketrava negatiivse sisekõne ja lood sellest, kuidas oled pidanud taluma kriitikat, hinnanguid ja saanud haiget.
  • omandada oskuse endale, teistele ja elule tõeliselt andestada ning leida sisemine rahu.
  • arendada oskusi, mis aitavad läbi elu lahendada esile kerkivate probleemide tegelikke põhjuseid.
  • vabaneda traumaatilistest minevikukogemustest ja aktiveerida keha loomuliku isetervenemise võime.
  • mõista ja tunda suurt tänutunnet kõige hea ja toimiva osas, mis su elus juba täna on.

Miks osaleda Rännaku intensiivseminaril veebis?

Brandoni sõnul on see kõik, mis sul on vaja, et pääseda ligi oma sisemisele tervendamise väele ja elada taasavastatud vabaduses. Rahvusvaheliselt tuntud keha-meele terviseekspert Brandon Bays juhendab osalejad kogemusse, mida nad mediteerides, positiivselt mõeldes ja tervislikke eluviise edendades pole ehk kunagi saavutanud: piiritusse tarkusse enese sees, millel on võime keha põhjalikult tervendada, vabastada emotsioonide kütkeist ja muuta elu igal tasandil.

Brandon Bays. Foto: Rännak

Emotsionaalne heaolu

Mõistad emotsioonide tegelikku funktsiooni pärast seda, kui õpid ära tundma elus esinevate probleemide tegelikud tunnetega seotud põhjused ja nende lahendamise. Omandad oskuse eemaldada tundeblokeeringuid ja ennast saboteerivaid harjumusi. Tulemused jäävad kestma ja tunned end edaspidi neist vabana.

Rännaku protsessid

Brandon Bays õpetab kasutama ainulaadseid ja kindla suunitlusega võtteid, mis aitasid tal terveneda korvpalli suurusest kasvajast ja terve oma elu ümber korraldada. Omandad Brandoni õpetuste ning ise praktiseerimise kaudu oskuse viia läbi ja enda peal kogeda Rännaku protsesse. Igal sammul aitavad eraldi väljaõppe saanud rännakupraktikud

Füüsilise keha tervis

85% kõikidest haigustest on emotsioonidega seotud algpõhjus. Rännaku veebipõhine intensiivseminar õpetab kuidas nendele algpõhjustele ligi pääseda ning ära lahendada.

Foto: Shutterstock.com

Vähenda stressi, ärevust ja depressiooni

Rännaku protsess mille läbiviimist hakkad õppima, on tulemuslikult aidanud ravida sadade tuhandete inimeste stressi, ärevust ja depressiooni. Kursusel osalejad on oma kogemust kirjeldanud sõnadega: “täielikult vabastav”, “sügavalt elumuutev” ja “nagu raskus oleks õlgadelt kadunud”.

Läbipaistvus

Rännaku töötuba ei ole mõeldud neile, kes sooviksid osaleda lihtsalt uudishimust. Samuti ei ole see kokku pandud huvitundjale, kes tahab sisimas, et keegi teine võtaks vastutuse tema elu eest enda kanda. Seminar on välja töötatud pidades silmas neid, kel on valmisolek vastutada enda heaolu eest ise, kes valivad kogeda midagi erinevat peavooluna pakutavast. Koolitus sobib toimivaid lahendusi otsijatele ja neile, kes on valmis avastama sügavalt tähendusrikkaid vastuseid ja lahendusi probleemidele enda seest.

Foto: Shutterstock.com

Saa küsimustele vastused reaalajas

Vestle ekspertide ja Rännaku praktikutega reaalajas, esita kõige olulisemaid küsimus ja jaga teistega oma kogemusi ja äratundmisi ajal, mil su elu on muutumas ja senisest erinevat tähendust omandamas.

Sisemine vabadus ja sära on kõigi jaoks vabalt kättesaadav

Rännaku kaaskoolitajaks on terapeut Irene Kaljuste. Irene on teadlikul enesearengu teel olnud viimased 16 aastat. Omandanud mitmeid erinevaid praktikaid, sealhulgas vabastav hingamine, teadlik toitumine ja kundalini jooga. Inimesi koolitanud ja nõustanud keha-meele heaolu vallas on ta viimased 12 aastat.

Irene Kaljuste. Foto: Ruudu Rahumaru

Rännak tuli Irene teele 8 aastat tagasi, peale teise lapse sündi. Kuigi meeleolu kõikumised olid talle ka varasemalt väljakutse, siis sünnitusjärgne depressioon oli see, mis tõukas otsima uusi lahendusi enda toetamiseks. Rännakumeetod aitas tal avaneda iseendas seni avastamata kohtadesse ja puhastada välja peidetud emotsioone, mis depressiooni algpõhjusteks osutusid.

Täna on Irene kirg ja missioon edastada seda vabaduse sõnumit, mis temale tänu Rännaku tööriistadele osaks on saanud. Ta on veendunud, et sisemine vabadus ja sära on kõigi jaoks vabalt kättesaadav ning on oma elutööks valinud inspireerida ja toetada ka teisi otsijaid selle kogemuseni jõudmises. Kui see on võimalik ühe jaoks, siis on see võimalik kõigi jaoks.

KOLM HEAD MÕTET Brandon Baysi raamatustest: 

  1. Vabadus on meie saatus. Pole tähtis, kui noor või vana meist keegi on. Mingil moel tajume kõik, et meie sees on midagi suurt ja vaba. Meis on teadmine, et oleme suutelised ülevuseks ja salamisi igatseme kasutada oma tõelist potentsiaali ning lasta sellel täiel määral avalduda.
  2. Mida rohkem te võitlete, rabelete, püüdlete, püüate taibata, või oma meelt sundida, seda kaugemale tõukate sellesama rahu, mida otsite. Alles siis, kui lastete enda lõdvestuses täielikult vabaks, muutub tõeline geenius ja loovus kättesaadavaks.
  3. Tänulikkus tõmbab magnetina ligi armu ja küllust. Tänulik süda tõmbab ligi seda, mille eest ta tänulik on – see on tänulikkuse magnet. Kui keskendume sellele, mille poolest me õnnistatud oleme, tõmbame rohkem õnnistust enda poole.
  • Rännaku intensiivseminari veebis kohta saad lisainfot siit.
Head Uudised GoodNews