1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Adilas toimub inspireeriv päev Rachel Pringle ja Johann Urbiga, mis annab võimaluse tulla iseendaga paremasse ühendusse
Adilas toimub inspireeriv päev Rachel Pringle ja Johann Urbiga, mis annab võimaluse tulla iseendaga paremasse ühendusse

Adilas toimub inspireeriv päev Rachel Pringle ja Johann Urbiga, mis annab võimaluse tulla iseendaga paremasse ühendusse

4. septembril toimub Adila heaolu- ja puhkekeskuses inspireeriv päev koos Johann Urbi, tema abikaasa Rachel Pringle Urbi ja enesearenguterapeut Tiit Trofimoviga. Johann räägib, et tänapäeval on maailm koguaeg ärevuses ja räägitakse sellest, kui oluline on maailma aidata ja kuidas seda teha saaks, aga tegelikult on kõige olulisem alustada iseendast.

Johann Urb ja Rachel Pringle Urb. Foto: Phillip McClelland

Tiidu sõnul on äge, kuidas elu kannab ja viib kokku inspireerivate inimestega. Seega on mehel hea meel teada anda, et tulemas on inspireeriv päev koos oma ala parima inspireerija Johann Urbi, viimase abikaasa Rachel Pringle Urbi ja tema endaga. Päeva jooksul annab kolmik edasi toimivaid praktikaid, et osalejatel oleks võimalus tulla iseendaga paremasse ühendusse ja tunda ennast oma kehas mõnusalt.

„Johann ja Rachel on käinud juba pikalt enesearengu teed ja on teinud iseendaga väga sügavat ning järjepidavat tööd. Täna on nad jõudnud paarina väga ilusasse ja harmoonilisse suhtesse, kus mees on mees ja naine saab olla naine, kuid samas ei ole kumbki neis kaotanud ära iseennast. Minul isiklikult on väga hea meel ja suur au olla nendega koos praktikaid jagamas ja koostööd tegemas ning soovitan kõigile seda võimast energiat tulla kogema nii paaridena, kui ka individuaalselt,“ sõnab sündmuse kohta Tiit.

Johann Urb ja Rachel Pringle Urb. Foto: Phillip McClelland

Johann lisab omaltpoolt, et tänapäeval on maailm koguaeg ärevuses ja räägitakse sellest, kui oluline on maailma aidata ja kuidas seda teha saaks, aga tegelikult on kõige olulisem alustada iseendast. „Enne seda, kui me iseenda sees tööd ei tee, iseennast ei armasta ja tundeid ei väljenda, siis elamegi selle valu ja piinaga. Kõige tähtsam on minu arusaama järgi alustada iseendast. Meil on vaja oma tundeid väljendada. Õppida, et see on okei, kui oleme näiteks kurvad ja mitte seda enda sisse jätma, sest siis pole meil võimalust aidata teisi ega maailma. Maailm aga küsib praegu meie abi ja peame alustama iseendast,“ sõnab ta.

Meil on vaja oma tundeid väljendada. Õppida, et see on okei, kui oleme näiteks kurvad ja mitte seda enda sisse jätma, sest siis pole meil võimalust aidata teisi ega maailma. Maailm aga küsib praegu meie abi ja peame alustama iseendast.

Johannile väga meeldib inglise keeles ütlus ja mida ta ise koguaeg kasutab „It`s better together“ ehk koos on parem. Ta räägib, et mida rohkem inimesi enesega tegelema saab, seda parem tunne on. „See on nagu noaarkt praegu, kus meil on vaja iseenda sisse minna ja iseennast pääasta. Kõik need emotsioonid ja tunded on nii rasked ja sellega vee peal ei püsi – need on vaja välja lasta ja uus energia sisse tuua,“ lausub ta.

Johann Urb ja Rachel Pringle Urb. Foto: Phillip McClelland

Johann Urb on eesti päritolu USA näitleja ja endine modell. 17-aastaselt kolis Johann oma isa, Tarmo Urbi, juurde Ameerika Ühendriikidesse ja tegi New Yorgis modellitööd, mis viis ta lõpuks näitlemise juurde. Johann on osalenud modellina tuntud moefirmade, nagu näiteks Versace, Polo Ralph Lauren ja Valetino, reklaamikampaaniates ning moeetendustel nii Pariisis, Milanos kui ka Londonis. Nüüdseks tegeleb mees ka vaimsete asjadega ning õpetab inimestele joogat ja vaimsust.

Rachel Pringle Urb on Ameerika näitleja, kirjanik, modell ja coach. Rachel usub, et püsivate muutuste loomine maailmas tuleb eelkõige püsiva muutuse loomisest inimeses endas. „Kui armastame iseennast, mõjutab meie energeetiline jälg kõike, millega kokku puutume,“ sõnab ta. Rachel peab oma missiooniks juhatada inimesed nende sügavama eesmärgi juurde, mis annab võimaluse elada oma unistuste elu.

Head Uudised GoodNews