1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Andestamisering: südamehaavade tervendamine
Andestamisering: südamehaavade tervendamine

Andestamisering: südamehaavade tervendamine

Holistika Instituudis toimub 13. veebruaril südamehaavade tervendamine.

Andestamiseringi eesmärgiks on lubada kōigest 2-3 tunni jooksul kogeda väga kaunist ja lihtsat, kuid samas vōimsat rituaali südame tervendamiseks.

Andestamisering on transpersonaalne protsess (nagu perekonstellatsioon), mis lubab andestada neile, keda kohal pole. Nii nagu andestuse kogemiseks ei ole vaja konkreetsete inimeste kohalolu, ei ole vaja oma emotsionaalseid haavu nimetada (või isegi täpselt teada) või raskeid teemasid teistega jagada.

Andestamine ei ole halva heaks kiitmine ja leppimine inimestega, kes on meile haiget teinud. Nemad vastutavad oma tegude eest ise, meie aga saame võtta vastutuse oma südame eest, saades tagasi oma jõu ja väe. Andestamise mõte on purustada illusioon, et teised inimesed omavad võimu meie hingeseisundi üle. Andestamine ei ole kingitus kellelegi teisele, andestamine on kingitus iseendale.

See rituaal lubab südamel terveneda ja vabaneda paljudest seda ümbritsevatest kihtidest, milles on ükskõiksust, kurbust, vihkamist ja palju muud, mis takistab südamel täielikult armastust väljendada.

Andestamiseringid lõi aastal 2012 Prantsusmaal Olivier Clerc. Sellest uuest andestuse kogemise viisist on tänaseks osa saanud juba mitmed tuhanded inimesed 12 riigis. Nüüd on see vôimalus Eestis, sest terapeut Eva Kuusk sai tänavu koolitusel litsentsi.

Kohtade arv on piiratud. Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews