1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. ALGAB NAISTEPÄEVAL I Kursus “Sensuaalse naiselikkuse teekond” aitab jõuda naiselikkuse ja naudinguteni
ALGAB NAISTEPÄEVAL I Kursus “Sensuaalse naiselikkuse teekond” aitab jõuda naiselikkuse ja naudinguteni

ALGAB NAISTEPÄEVAL I Kursus “Sensuaalse naiselikkuse teekond” aitab jõuda naiselikkuse ja naudinguteni

8. märtsil algab 6-nädalane kursuse “Sensuaalse naiselikkuse teekond”, kus Merliis Sulg ja Hele Soomets aitavad jõuda iseenda sügavama naiseliku olemuse läbi elule ja naudingutele avanemise ning intiimlihaste treenimise.

Seksuaalsuse transformeerimine

“Kursusel transformeerime seksuaalsust ja naiselikkust läbi yoni muna praktikate ning sügavate naisenergiat äratavate harjutuste. Kursusega häälestame ümber nii keha kui meeletasandi, et äratada meie sisemine ehedus ja et saaksid kogeda naiseks olemist uuel tasandil. Ikka selleks, et elaksime mahlakamalt, meie suhted oleksid sügavamad ja meis pulbitseks elujõud,” tutvustavad Merliis ja Hele.

Yoni munad. Foto: Tiina-Liina Uudam

Nad selgitavad, et naise intiimlihased on tema elujõu, naudingu ja hea tervise näitajad, seega on ülimalt oluline ka neid treenida ja oma tunnetust seal suurendada.

Naise intiimlihased on tema elujõu, naudingu ja hea tervise näitajad, seega on ülimalt oluline ka neid treenida ja oma tunnetust seal suurendada.

Kursus on sobilik kõigile naistele, igas vanuses, sest sensuaalsus on midagi, mis käib meiega kaasas läbi terve meie elu.

Kursuse ülesehitus:

Igal nädalal on üks online kohtumine (teisipäeva õhtuti 1,5 tundi), kus tutvustatakse algava nädala teemat. Iga teema kohta on video ja audio podcast’id, mida saab vaadata korduvalt endale sobival ajal. Korraldajad sõnavad, et materjalid, kirjalikud ülesanded, juhendatud mediatsioonid ja jagamisringid juhivad sind teekonnal pehmelt, et jõuaksid eesmärgini, mille kursuse alguses endale sead.

Kursus on jagatud 6 nädalaks, millest iga nädal tegeleb sügavuti kindla alateemaga ning mis järkjärgult viivad edasi, et kursuse lõpetades oleksid valmis elama elu kirglikumalt, tervemalt ning nautivamalt.

Kursuse jooksul käsitletakse teemasid:

  • Milline on naiselikus külluses elamise tee
  • Taoistlik kehatunnetus ja avanemine muutustele
  • Füüsilised probleemid ja nende leevendamine praktikate kaudu
  • Orgasm ja häbi vabastamine
  • Yonisse salvestunud kogemused
  • Traumad ja ohvriroll
  • Mees ja naisenergia sinus ja suhetes
  • Nauditavam ja sügavam seksuaalsus
  • Eraldi mediatsioonid tunnetuse loomiseks, energialiigutamiseks, kinnistumine sensuaalsusesse jt.

Kursust viivad läbi:

Foto: Alice Martin

Merliis Sulg

Merliis on holistiline naiseenergia tervenduse terapeut. Enesearenegu teekonnal on Merliis teadlikult olnud 13 aastat, õppides erinevaid teraapiameetodeid, tantra saladusi, naiselikkuse praktikaid, mandala tantse ja erinevaid energiapraktikaid. “Minu suureks kutsumuseks on naistele nende teekonnal ruumi hoidmine, naiste ringide hoidmine, naiste praktikate läbiviimine ja sündmuste korraldamine”. Merliisi tegemiste kohta saab veel lugeda Sunara veebilehel või Facebookis.

Hele Soomets. Foto: Tiina-Liina Uudam

Hele Soomets

Hele on pühendunud naiste seksuaalse tervise toetamisele läbi yonimuna kogukonna loomise Eestis. Ta ühendab oma teraapiates puudutuse, aroomiteraapia ning teadlikkuse praktikad. “Yonimuna saladustesse olen ma pühendunud kümmekond aastat, mille jooksul on tuhanded Eesti naised leidnud võimaluse selle iidse tarkusega ühenduda ja end tervendada. Mind alati puudutab, kui saan olla kellegi teejuhiks”. Hele tegemiste kohta saab veel lugeda Amadea lehel.

Vaata lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews