1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO! „VABA MEHE TEE“! Tõnu Talimaa: oleksin nagu kolm elu praeguses elanud
VIDEO! „VABA MEHE TEE“! Tõnu Talimaa: oleksin nagu kolm elu praeguses elanud

VIDEO! „VABA MEHE TEE“! Tõnu Talimaa: oleksin nagu kolm elu praeguses elanud

Tallinnas toimub 13. oktoobril meestele suunatud suurseminar „Aeg iseendale“, kus kõnelevad tervendaja Ronski A. Kosky (Kanada), psühholoogia teadusmagister Alar Tamming, šamanismi elustiili praktiseerija Tõnu Talimaa, tippkoolitaja Alar Ojastu, ettevõtja Marek Koit, aktiivmeditatsioonide õpetaja Tiit Trofimov ja enesearengunõustaja Raivo Juhanson.

„Kui ma vaatan oma elus tagasi, siis näib, nagu oleksin kolm elu selles praeguses elus elanud. Esimene elu oligi see, kus ma identifitseerisin ennast sellena, kellena esivanemad tahtsid. Minu esivanemad on olnud põllumehed ja siis ka mina arvasin, et ma olen põllumees ja teen neid tegevusi ja elan sellist elu, nagu nemad on elanud. Minu jaoks kestis see 13 aastat, aga kuskil 10. aastal hakkas tekkima tunne, et see ei ole see. Huvid hakkasid muutuma ja hakkas sisse tulema midagi uut, mis oli seotud jagamisega,“ räägib Talimaa.

„Teine elu oli seotud koolitusega ja teatud lapsepõlvetraumade kompenseerimisega, mis oli seotud tähelepanuvajadusega. Ma tegin enesearenduslikke koolitusi, põhiliselt just Carlos Castaneda maailmapraktikaid ja šamanistlikust vaatenurgast. Sellest ajast minu austus ja usaldus šamanistliku maailmakäsitluse suhtes muutus,“ sõnab ta.

„Praegu, kolmandas elus juurutan seda igapäevaselt enda ellu: ühendust loodusega, ühendust iseendaga, tehes igapäevaseid tegevusi niimoodi, et hing rõõmustaks ja need oleks loovad,“ ütleb Talimaa.

Head Uudised GoodNews