1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO I Monika Palm esitles raamatut „Hinga ja ela”
VIDEO I Monika Palm esitles raamatut „Hinga ja ela”

VIDEO I Monika Palm esitles raamatut „Hinga ja ela”

Kuna raamatuesitlusi ei saa praegu poodides korraldada, tutvustas Monika Palm raamatut „Hinga ja ela” pika videoga.

Vabastava hingamise terapeudi Monika Palmi sulest ilmunud raamat on praktiline abimees kõigile, kel on huvi tervendava hingamise harjutuste vastu, olgu see siis algaja või edasijõudnu. Monika jagab 10-aastasest vabastava hingamise kogemusest neid meetodeid, mis aitavad tasakaalustada elu, leida harmooniat ja toetada eneseleidmist.

Monika omandas esmalt meditsiinilise hariduse, töötas seejärel viis aastat haiglas ja õppis hiljem juristiks. Siiski mõistis ta, et tema hing otsib midagi muud. “Oma sisemise rahu ja südametee kutsumuse leidsin alles siis, kui eneseotsingud vaimse arengu teel tõid mind siia, kus ma praegu olen – tegelema inimestega, neid toetama, abistama ja tervendama,” räägib ta.

Monika Palm. Foto: Karen Härms

Monika kinnitab, et kui õpime hingama õigesti ja teadlikult, omandame oskuse juhtida ennast sinna, kus tahaksime oma elus olla, mida tahaksime elus näha, saavutada ja kogeda. “Kui õpid teadlikult hingamist juhtima, oled võimeline juhtima ka oma elu. Praktilistele kogemustele tuginedes võin öelda, et probleemse päästikuta ei näe inimesed tavaliselt põhjust midagi muuta, sest pealtnäha võib tunduda, et kõik on hästi,” tõdeb ta ja lisab, et hingamine on olnud ka talle endale suureks abiks elu keerdkäikudest väljatulekul.

Raamatusse on koondatud 60 lühikest teadliku hingamise harjutust tutvustusega. Harjutused on erinevad, neist igaühel on oma eesmärk ja suunitlus. Need aitavad hingata elu tagasi oma tervisesse, eesmärkidesse, püüdlustesse, suhetesse, aga ka õnnelikku olemisse. Siit leiad suurepärased, lihtsad ja kättesaadavad eneseabivahendid. Autori sõnul saab igaüks siin kirjeldatud harjutusi iseseisvalt praktiseerida.

Raamatu saab tellida Apollo ja Rahva Raamatu e-poest!

Head Uudised GoodNews