1. Avaleht
  2. Hingele
  3. UUS RAAMAT I Ilmus Eesti esimene õnneharjutuste kogumik „Õnn on otsus!“
UUS RAAMAT I Ilmus Eesti esimene õnneharjutuste kogumik „Õnn on otsus!“

UUS RAAMAT I Ilmus Eesti esimene õnneharjutuste kogumik „Õnn on otsus!“

Tuntud õnne- ning motivatsioonikoolitaja Dalí Getter Karati “Õnn on otsus!” võtab fookusesse õnne ja õnnelikkuse. Raamatukaante vahelt leiab lihtsad, praktilised ning – mis peamine – läbi proovitud ning tõestatult töötavad õnneharjutused, mille abil saab igaüks luua teadlikult oma ellu rohkem õnnehetki, kogeda suuremat õnnetunnet ning tõsta ja hoida oma igapäevast õnnelikkuse taset.

Koostöös kirjastusega GoodNews äsja ilmunud raamatusse on koondatud õnneharjutused, mis pärinevad Dalí Karati populaarsest õnnelikkuse väljakutsest, mis on aidanud oma elu õnnelikumaks muuta tuhandetel eestlastel.

Dali Getter Karat. Foto: Kersti Niglas

3 nõuannet õnnelihase treenimiseks Dalí Getter Karati raamatust „Õnn on otsus!“

  • Jälgi ennast teadlikult ühe päeva jooksul tööl, kodus, liikluses. Millise otsuse sa täna teinud oled – kas sa oled otsustanud olla õnnelik või pigem näha asjade negatiivset poolt? Kui tarvis, harjuta õnneliku vaatenurga valimist, öeldes endale igal hommikul kõva häälega: “Täna tuleb täiega lahe ja õnnelik päev!“
  • Naerata iseendale iga kord, kui sa peeglisse vaatad või kuskil enda peegeldust näed. Kui su silmad kohtuvad sinu enda silmadega, siis naerata endale, ükskõik kas suu või vaid pilguga, ja ole iseendaga lahke. Pea meeles, et sa oled iseenda parim sõber, suurim fänn, armastaja, toetaja, motiveerija, inspireerija – mis iganes toetust sul parasjagu vaja on.
  • Loo oma õnnelaulude playlist. Pane sinna vähemalt 4-5 laulu, mis Sulle väga meeldivad ja teevad tuju kohe heaks! Loo playlist näiteks Youtube’i või Spotifysse või kirjuta lugude pealkirjad üles ja hoia nimekirja nähtavas kohas. Õnnelaulud töötavad kõige paremini ennetavalt, seega kui tead, et ees on ootamas pingeline moment, siis saad just õnnelaulude abil hoida oma vaimu tugevana.

Raamat jõuab peagi müügile ka raamatupoodidesse.

Head Uudised GoodNews