1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Teadliku hingamise kursus: “Väljakutsetes peituvad õppetunnid”
Teadliku hingamise kursus: “Väljakutsetes peituvad õppetunnid”

Teadliku hingamise kursus: “Väljakutsetes peituvad õppetunnid”

Tartu Tasakaalukeskuses algab 15. oktoobril kell 18.15 hingamisterapeudi Monika Palmi juhendamisel kursus “Väljakutsetes peituvad õppetunnid”.

„Olen avastanud hingamisterapeudina tegutsedes oma viisi, kuidas vabastavat hingamist kasutada enesearenguks, enesetervendamiseks, iseendast teadlikumaks saamiseks või vaimseks kasvuks. Nüüd kutsun teid põnevale teekonnale, mis meid ees ootab. Käesolev teadliku ja vabastava hingamise kursus annab tugeva baasi enesearenguks algajatele ja võimaldab kogemustega hingajatel veelgi sügavamalt iseennast avastada, et oma potentsiaali ja jõudu oma elu paremaks muutmiseks kasutada,“ ütleb Monika.

Kursus on mõeldud neile, kes :

*soovivad alles alustada enesearenguga

*soovivad paremat tervist ja tervendada keha

*soovivad rohkem endast teadlikud olla

*soovivad suurendada elujõudu

*soovivad paremat kontakti endaga

*soovivad terveneda kõikidel tasanditel

*soovivad midagi oma elus muuta

*on juba enesearenguteel, aga soovivad veel rohkem sügavuti endaga tegeleda

*soovivad vabastavat hingamist kogeda või tegeleda hingamisprotsessis mingi endale olulise küsimusega

*soovivad avastada hingamise imelist väge

*soovivad avada oma sisemist jõudu ja potentsiaali.

Algajate jaoks on kursus heaks hüppelauaks Tasakaalukeskuse tulevastele teistele edasijõudnute kursustele. Kui soovid osaleda ainult mõnel korral, oled samuti oodatud. Kuna eneseareng on protsess ja teekond, siis regulaarsem osalemine annab võimaluse enda erinevate aspektidega süviti tegeleda, saada head baasi edasijõudnute kursusel enesearenguga tegelemiseks ja saada muutustes parimat võimalikku toetust. Hingamisprotsessile lisaks tehakse teemaga seotud meditatsioone, praktikaid ja erinevaid harjutusi.

Iganädalane teisipäevane kursus kulgeb Tartus veebruari lõpuni välja. Tallinnas toimuvad kursused kaks korda kuus kolmapäevaõhtuti.

Head Uudised GoodNews