1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. TASUTA ÜHISLAULMINE I Eestisse tuleb taas maailmakuulus Uria Tsur
TASUTA ÜHISLAULMINE I Eestisse tuleb taas maailmakuulus Uria Tsur

TASUTA ÜHISLAULMINE I Eestisse tuleb taas maailmakuulus Uria Tsur

Eestisse on peagi juba teist korda tulemas maailmakuulus hääleterapeut Uria Tsur. Teda kirjeldatakse kui visionääri, sündmuste korraldajat, laulja-laulukirjutajat, õpetajat, venda, isa, armastajat ja unistajat. Uria ütleb, et meie hääl on meie tuli ja kirg. See on tugev energia, mida ei tasu hoida enda sees, vaid lasta sel voolata!

Meie hääl on meie tuli ja kirg. See on tugev energia, mida ei tasu hoida enda sees, vaid lasta sel voolata!

Foto: Virko Veskoja

Tasuta ühislaulmine

Tiit Trofimov korraldab tasuta ühislaulmise, mis sedapuhku toimub Tallinnas akustilises saalis MUBAS, kuhu tulevad osalema ka MUBA õpilased.

Tiit Trofimov. Foto: Virko Veskoja

„Kutsun kõiki osa võtma sellest vägevast kogemusest, sest see energia, mida te sellest ringist saate, kannab teid veel väga kaua,“ räägib korraldaja.
Eriti soovitab ta osa võtta kõikidel, kes juhivad lauluringe, et õppida parimatelt ja saada juurde väga palju häid nippe ruumi hoidmisest ja ühisenergia tõstmisest.

Helide ookean, kus hüppad ühelt lainelt teisele

Uria kirjeldab oma tööd hääleterapeudina ruumi hoidmisena. Ta ei kiirusta, vaid läheb laulu ja võib selles ühes loos püsida lausa 25 minutit. Ta võrdleb, et see on kui helide ookean – saame lainele hüpata, sellel surfata ja proovida teistki püüda – ehk kukume, aga oleme ikka vees ja lõbutseme.

Foto: Virko Veskoja

Mida enam seal oleme, seda lõõgastunumad oleme ja seda rohkem tuleb välja see, kes me päriselt oleme. Me näitame enda tõelist olemust maailmale, aga eelkõige iseendale. Me isegi ei tea alati, mis meie sees toimub. Hääl aitab meil aru saada, kes me oleme ja milline elu meie sees on.

Hääl aitab meil aru saada, kes me oleme ja milline elu meie sees on.

Foto: Virko Veskoja

Trofimovi sõnul on Urial eriline anne luua ruumi ja panna kõik inimesed laulma ja tõsta ruumis energia hästi kõrgeks. „See on suureks kingituseks Eestile, et selline mees loob koos meiega sellise vägeva lauluringi!“ ütleb ta.

Head Uudised GoodNews