1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Tallinnas esinevad Deva Premal & Miten koos Manose ja bändiga
Tallinnas esinevad Deva Premal & Miten koos Manose ja bändiga

Tallinnas esinevad Deva Premal & Miten koos Manose ja bändiga

Liitu Deva Premali & Miteni, Manose ja nende rahvusvahelise bändiga sügavaks sukeldumiseks mantrateväkke Alexela kontserdimajas 2. oktoobril.

Deva kuldne hääl ja Miteni armastuse- ja tänulikkuselaulud kannavad kuulaja kõrgemale igapäevastest muredest – avatud südamega tähistamisse, mis viib kuulajad üheskoos ajatusse ruumi. Sellel õhtul kuuleb mantraid nii nende enimmüüdud viimaselt väljaandelt „Deva“ kui ka transendentaalset seitsme tšakra „Gayatri Mantrat“ ja spirituaalse ärkamise laule Miteni albumilt „Temple at Midnight“.

„Kogunemised „Mantratiivad“ pole kontserdid selle aktsepteeritud tähenduses. Me ei näe end meelelahutajatena ega „esitajatena”. Meie muusika on loodud kogukondlikuks kogemuseks, et tänapäeva eksistentsi koormust kergendada ja avada uks sügavamaks, veel peenemaks meditatsioonikogemuseks. See kõik on seotud osavõtlikkusega. Laulge! Chant’ige! Naerge! Nutke! Kui me kokku tuleme, siis see kõik on osa meditatsioonist,“ ütleb Miten.

„Mantrate laulmisega suudame alati väsinud vaimu tõsta, olenemata sellest, kui lahtiühendatuna me end ka ei tunneks. Sanskriti keeles tähendab „man” meelt ja „tra” vabanemist, nii et“mantra” otsetõlgituna ongi sild hõivatud, kaagutava meele ja sisemise rahu vahel. See on olnud minu jaoks muusika- ja meditatsiooniteekonna olemus. Laulust vaikusesse,” lisab Deva.

Cher, kes jätkuvalt esitab Deva „Gayatri Mantrat“ Las Vegase laval, on öelnud: „Deva Premali album „The Essence“ on minu läbi aegade lemmikmuusika jooga jaoks.”

“Ilus, ilus muusika…!” õhkas dalai-laama peale seda, kui Deva & Miten mängisid talle privaatselt.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews