1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Soovid saada selgeks meditatsiooni algtõdesid? See koolitus on sulle!
Soovid saada selgeks meditatsiooni algtõdesid? See koolitus on sulle!

Soovid saada selgeks meditatsiooni algtõdesid? See koolitus on sulle!

mediatsioonNaistepäeval, 8. märtsil kell 19-21 toimub Stuudios Sirendus workshop “Meditatsiooni algtõed”, mille korraldab enesearengut pakkuvate teenuste sari Sisemina.

Kui Sa hetkeks peatud, mõtled ja süübid endasse, siis mida Sa seal kuuled? Kas sa leiad sealt meele, mis on tasakaalukas ja juhitud Sinu enda poolt või seal on meel, mis pidevalt räägib iseendaga, mõtleb ühest asjast ja siis jällegi teisest? Lõpuks Sa võid tunda, et Sa ei suuda sellega toime tulla, lased oma elul võtta kontrolli iseenda üle ja lased aina rohkem mõjutada meele mõtetest nii ennast kui ka emotsioone, kuni Sa lihtsalt tunnedki ennast täiesti tühja kestana.

Antud workshopi eesmärk ongi tühjendada oma meel ja saada kontakt iseendaga ning selle abil leida endas üles Sisemine jõud, tekitada rahu, vaikust ja tasakaalu oma mõtetes. Meditatsioon on parim rohi iga haiguse puhul, kuna see energetiseerib ja puhastab organismi igat rakku.

Workshopi viivad läbi Mai-Liis Kivistik ja Risto Sulu. “Mina olen tegelenud pool elust võistlustantsuga, kuid sporditrauma tõttu pidin ülikooli minnes oma valikud ümber mõlema ning lõpetasin hoopis Eesti Infotehnoloogia Kolledžis Tehnosuhtluse eriala. Teekond enda sisemaailmasse ning sügavam huvi psühholoogia vastu sai alguse pärast õppeaastat Portugalis 2012 -2013,” tutvustab ennast lühidalt Mai-Liis.
“Olen alati huvitunud inimestest, maailmast ja elu suurematest küsimustest. Minu elu esimene kirg oli ajalugu, teisteks kirgedeks oli ja on siiani psühholoogia, (enese)juhtimine ja äritegevus. Oma sisemaailmaga tegin esmakordselt sügavamalt tutvust peale 2013. aasta MMI koolitust Leedus. Alates aastast 2013 oleme pidevalt käinud ja ka jätkuvalt käime erinevatel koolitustel end täiendamas ja silmaringi avardamas,” lisab Risto.

Rohkem infot leiab SIIT

Head Uudised GoodNews