1. Avaleht
  2. Hingele
  3. SELLEL PÜHAPÄEVAL I India peamassaaži koolitus aitab kehal terveneda ja keha ning hing harmooniasse viia
SELLEL PÜHAPÄEVAL I India peamassaaži koolitus aitab kehal terveneda ja keha ning hing harmooniasse viia

SELLEL PÜHAPÄEVAL I India peamassaaži koolitus aitab kehal terveneda ja keha ning hing harmooniasse viia

25. aprillil toimub Tallinnas India peamassaaži koolitus. Peamassaaž kuulub Indias igapäevase elurutiini hulka ja mitte ainult juuste heas vormis püsimise pärast vaid peamassaaž stimuleerib keha enda loomulikku tervendamisvõimet ning keha ja hinge harmooniat.

Vabastab blokeeringud, mis tekitavad tervisehädasid

Champi on teraapia – raviprotseduur, kus energiakanaleid käsitledes masseeritakse läbi pea, kael, näo ja õlgade piirkond. Champi on tuntud kaubamärk terves maailmas, mida praktiseeritakse üle Euroopa India peamassaaži nime all alates 1970-ndatest, mil see Euroopasse toodi.

Massaaži käigus puhastatakse energiakanalid blokeeringutest, mis tekitavad tervisehädasid. Kui energia voolamine on takistatud, siis hakkavad levima stress, valud, pingepeavalud, kiilaspäisus, juuste hõrenemine jne. Hästi mõjub peamassaaž silmade ja kõrvade probleemidele, see puhastab ka nina-ja kõrvalurkeid, on hea kaela ja õlgade jäikuse korra ning eksamiperioodil ja unetuse puhul kuni vaimse puhastamiseni.

Praktiline kursus, et teha massaaži endale ja teistele

Kursuse lõpetaja on võimeline tegema Champi India peamassaaži õliga kestvusega 30-45 minutit ja loomulikult ka enesemassaaži. Kursus sisaldab skeemidega konspekti. Osalemiseks ei ole vajalik eelnev massaažialane kogemus pole vajalik. Võtet omandamine pole keeruline, kuid on väga mõjus ja rohket lõõgastust pakkuv.

Juhendajaks on pikaajalise kogemusega idamaiste massaažide õpetaja ja refleksoloog Kristel Krautman.

Vaata üritust siit.

Head Uudised GoodNews