1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO I Marek Sadam ja Kati Põder pühendavad uue loo “Ma otsin” kadunud inimestele
VIDEO I Marek Sadam ja Kati Põder pühendavad uue loo “Ma otsin” kadunud inimestele

VIDEO I Marek Sadam ja Kati Põder pühendavad uue loo “Ma otsin” kadunud inimestele

Muusik Marek Sadam resideerub idüllilisel Dirhamil, kus on viimased kümme päeva olnud puutumata igasugustest meediumitest. See aeg kulus puhkamiseks ja loometegevusteks ning viimase viljaks on koostöös Kati Põdraga sündinud südamlik lugu, mis on pühendatud Kadunud SA tegevusele.

Marek Sadam on kirglik (tali)supleja, kes alustab igapäevaselt ja aastaringselt oma päevi suplusega. Dirhamis on seda väga hea teha ning sealne kulg mõjub üleüldiselt turgutavalt nii kehale kui vaimule. “Täna on närviline päev, sest ma pean Tallinnasse tulema,” ütleb Sadam Star FM-i hommikuprogrammile, et rahvarohked kohad muudavad teda ärevaks.

Viibimine vaikuses ja looduse keskel on mõjunud Sadamile turgutavalt, sest äsja avaldati koos Kati Põdraga ühine lugu, mis kannab pealkirja “Ma otsin”. Pala on pühendatud Sihtasutusele Kadunud, mis tegeleb kadunud inimeste otsimisega. “Peter Põder võttis minuga ühendust ja tegi mulle ettepaneku lindistada tema abikaasa Katiga üks lugu,” räägib Marek, et Kadunud SA-ga seotud paar soovis läbi muusika pöörata tähelepanu organisatsiooni tegemistele. “Neil on vaja inimesi, kes lähevad reaalselt kohale ja aitavad otsida,” selgitab Marek, et kadunud inimesi on tegelikult väga-väga palju.

Lisaks värskelt ilmunud loole on Sadamil käsil uue luuleraamatu loomine ja mehe lahkunud koerast Leenust inspireeritud lasteraamatu kirjutamine. “See on lasteraamat, aga sobib täiskasvanutele samuti,” lisab mees. Hiljaaegu võttis Marek Sadam endale uue sõbrakese, kelleks on koer Donna. “Ma olen absoluutselt veendunud, et Leenu saatis ta mulle,” räägib Marek, et on lühikese ajaga oma uude lemmikusse väga kiindunud.

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i hommikuprogrammist SIIT!

Marek Sadam & Kati Põder – “Ma otsin”

Head Uudised GoodNews