1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Rahvusvaheline tantrafestival annab osalejatele uue hingamise
Rahvusvaheline tantrafestival annab osalejatele uue hingamise

Rahvusvaheline tantrafestival annab osalejatele uue hingamise

16.-21. juulini toimub Aidla puhkekeskuses rahvusvaheline tantrafestival High On Life.

Seitsmendat korda toimuva festivali kavasse on sel aastal kaasatud mitmed erinevad õpetajad, kes osalejatega teadmisi jagavad. Peakorraldaja Peep Õunapuu sõnul annavad uued õpetajad festivalile värske hingamise ja teevad iga festivali ainulaadseks.

“Kõik meie festivalid on täiesti unikaalsed sündmused. Pingutame igal aastal, et tuua osalejateni uusi ja põnevaid esinejaid. Festivali külastajate arv on igal aastal kasvanud. Pea poole osalejatest moodustavad inimesed, kes reisivad Eestisse just festivali tuntud kvaliteedi ja ülemaailmselt tunnustatud õpetajate pärast,” selgitas Õunapuu.

Ürituse eesmärgiks on tuua tantraõpetused kõikides eluvaldkondades tegutsevate inimesteni. Festivalile on oodatud kõik, kellel on huvi tantristlike ja teiste vaimsete praktikate vastu. Eelnev kogemus pole osalemiseks vajalik, kuivõrd festivalikava kokkupanekul on jälgitud, et sobiva tegevuse leiaks iga osaleja.

Sel aastal on osalejatel harukordne võimalus kohtuda autentse India guru Swami Sachidanandaga. Swami kannab endas iidset veedade tarkust ja tutvustab huvilistele tantra olemust selle algupärases tähenduses. Teise olulise õpetajana saavad osalejad festivalil kohtuda Kayanne Leega, kes õpetab osalejaid paremini lugema ja mõistma enda füüsilise keha sõnumeid ning nende seoseid emotsioonide ja organite tervisega.

Teiste seas on nõusoleku õpetamiseks andnud Niraj, Crystal Ra & Michael, Whitedone, Julia Akacia, Igor Earthchild ja Prem Radha ning eestlastest Alar Krautman, Kristiina Saul, Margus Sarmet ja Tiit Trofimov.

Lisaks vaimsele tööle on festivalil suur osa füüsilise keha toetamisel ja tervislikel eluviisidel. Festivalil pakutakse taimetoitu. Iga päev on võimalik käia saunas, ujuda järves või tantside ümber lõkke. Loodussõbralikuma ürituse nimel palutakse osalejatel võimalusel kaasa tuua enda toidunõud.

Kõik loengud ja töötoad tõlgitakse kohapeal.

Head Uudised GoodNews