1. Avaleht
  2. Hingele
  3. RAHU VÄLJAKUTSE I 10 päevaga sisemise rahuni
RAHU VÄLJAKUTSE I 10 päevaga sisemise rahuni

RAHU VÄLJAKUTSE I 10 päevaga sisemise rahuni

Õnne-, mõtteviisi- ja motivatsioonikoolitaja Dalí Getter Karat korraldab 11.-20. aprillini rahu väljakutse „10 päevaga sisemise rahuni“. See sisaldab 10 päeva ja 10 tõhusat tehnikat, kuidas endal ja oma lähedastel ärevust, mure ja hirmu vähendada, et jõuda ilusa sisemise rahuni! „Ärevad ajad on meie ümber olnud juba viimased paar aastat. Nüüd on ühiskonnas toimuv pinget veelgi rohkem üles kerinud ning hirmu- ja murekoorem hävitab meie sisemise tasakaalu,“ selgitab ta, miks otsustas sellise väljakutse teha.

Ärevad ajad on meie ümber olnud juba viimased paar aastat. Nüüd on ühiskonnas toimuv pinget veelgi rohkem üles kerinud ning hirmu- ja murekoorem hävitab meie sisemise tasakaalu.


Muuda hirm, mure ja ärevus teadlikult rahuks, usalduseks ja armastuseks

Dalí on kokku kogunud kümme kõige tõhusamat ja transformatiivsemat meetodit, mille abil saaks nii endal kui oma lähedastel (kaaslasel, lastel, vanematel jne) hirmu maandada ja muret vähendada. Kõik 10 praktikat sobivad nii algajatele kui edasijõudnutele, nii täiskasvanutele kui lastele.

10-päevasel väljakutsel saab igal varahommikul oma e-maili peale ühe u 10-minutilise video, kus Dalí õpetab mõnd tõhusat hirmu ja ärevuse maandamise tehnikat, mõtte- või tegevusmeetodit. Lisaks videotele saab ka töövihiku kirjalikeks harjutusteks ning toetava kinnise Facebooki grupi oma kogemuste jagamiseks.

Dalí on kokku kogunud kümme kõige tõhusamat ja transformatiivsemat meetodit, mille abil saaks nii endal kui oma lähedastel (kaaslasel, lastel, vanematel jne) hirmu maandada ja muret vähendada.

Väljakutselt saab:

  • 10 videot tõhusate meetoditega sisemisse rahusse jõudmiseks
  • PDF töövihiku kirjalikeks harjutusteks
  • Inspiratsiooninimekirja rahu toovatest tegevustest
  • PDF-i “88 positiivset afirmatsiooni”
  • Dali rahumeditatsiooni

Piletid leiab siit!

Head Uudised GoodNews